MicrosoftTeams-image (3)

29-årig svensker ny i målet i Aalborg Håndbold

 Det bliver den 29-årige Richard Kappelin, der afløser sin landsmand, Johan Sjöstrand, i målet i Aalborg Håndbold i næste sæson. Kappelin har indgået en et-årig kontrakt med klubben og bliver dermed makker med Ole Erevik i målet. 
 
Richard Kappelin har siden årsskiftet spillet for Al Gharafa i Qatar, efter at hans spanske klub, Aragon, kom i økonomiske vanskeligheder.  
 
Kappelin har i mange år været en af de bedste svenske keepere. Han har spillet en række U-landskampe og blev verdensmester med U 21 landsholdet i 2003.
 
Han blev svensk mester med Alingsås i 2004 og 2009, ligesom han i både 2008 og 2009 blev kåret til den bedste målmand i den svenske elite-serie. Han har desuden været blandt de højst rangerede keepere i den spanske liga i flere sæsoner.
 
– Jeg glæder mig til at komme til Aalborg Håndbold og blive makker med Ole Erevik. Den danske liga er stærk, og jeg er ikke i tvivl om, at vi igen vil blande os i toppen, siger Richard Kappelin.
 
– Kappelin er en rutineret spiller af den klassiske svenske målmandsskole, og han er en perfekt makker til Ole Erevik. Jeg er sikker på, at vi også i næste sæson får en af ligaens bedste målmandsduoer, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold. 

Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk info til kampen mod TMS Ringsted

Læs praktiske informationer til eftermiddagens opgør i Herreligaen mod TMS Ringsted. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens kamp. Køb via linket herunder. Køb dine billetter her Har du...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Sebastian Barthold (6) Aalborg Håndbold

Lørdagsbrag mod TMS Ringsted

Fløjspiller Sebastian Barthold vil lørdag være med til at sikre, at Aalborg Håndbold fortsat har maksimumpoint i Herreligaen når opgøret mod TMS Ringsted er afviklet. Læs optakt til kampen her....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-MKD HC Eurofarm Pelister Foto: Henrik Hansen

Overlegen Champions League-sejr til Aalborg Håndbold

Den gode start på sæsonens europæiske opgør fortsatte onsdag aften, da nordmakedonske HC Eurofarm Pelister blev sendt hjem med et nederlag på hele 38-23. Sæsonens første hjemmekamp i Machineseeker EHF...

Håndbold i verdensklasse