MicrosoftTeams-image (3)

29-årig svensker ny i målet i Aalborg Håndbold

 Det bliver den 29-årige Richard Kappelin, der afløser sin landsmand, Johan Sjöstrand, i målet i Aalborg Håndbold i næste sæson. Kappelin har indgået en et-årig kontrakt med klubben og bliver dermed makker med Ole Erevik i målet. 
 
Richard Kappelin har siden årsskiftet spillet for Al Gharafa i Qatar, efter at hans spanske klub, Aragon, kom i økonomiske vanskeligheder.  
 
Kappelin har i mange år været en af de bedste svenske keepere. Han har spillet en række U-landskampe og blev verdensmester med U 21 landsholdet i 2003.
 
Han blev svensk mester med Alingsås i 2004 og 2009, ligesom han i både 2008 og 2009 blev kåret til den bedste målmand i den svenske elite-serie. Han har desuden været blandt de højst rangerede keepere i den spanske liga i flere sæsoner.
 
– Jeg glæder mig til at komme til Aalborg Håndbold og blive makker med Ole Erevik. Den danske liga er stærk, og jeg er ikke i tvivl om, at vi igen vil blande os i toppen, siger Richard Kappelin.
 
– Kappelin er en rutineret spiller af den klassiske svenske målmandsskole, og han er en perfekt makker til Ole Erevik. Jeg er sikker på, at vi også i næste sæson får en af ligaens bedste målmandsduoer, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold. 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-BSH  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold forlænger med Martin Larsen

Den erfarne bagspiller trækker også i sæsonen 2024/2025 i den røde Aalborg Håndbold-trøje, i hvad der bliver hans 11. sæson i klubben. Martin Larsen indledte sin professionelle karriere i Aalborg...
fans1

“Årets Aalborg Håndbold Fan 2023/2024”

Nu er det tid til at kåre sæsonens fan – nominér dine kandidater her! Aalborg Håndbold har mange fans, både i Aalborg, Nordjylland, i hele Danmark – og faktisk også...
EHF Champions League håndbold i Aalborg.

Aalborg Håndbold - Kolstad Håndbold slut 27-25

Billetsalg til Champions League kvartfinale torsdag

Godt 400 billetter til kvartfinale-braget mod ungarske Telekom Veszprém HC sættes torsdag middag til salg. Efter at have sikret andenpladsen i gruppespillet i Machineseeker EHF Champions League er Aalborg Håndbold...

Håndbold i verdensklasse