pokaler_header_new

3.500 klar til ny håndboldfest i Gigantium på søndag

Minimum ca. 3.500 tilskuere forventes på plads, når vi igen byder til håndboldfest i Gigantium søndag kl. 15.00 – med kampen i Champions League mod Drott Halmstad.

– En fantastisk opbakning, som vi får brug for på søndag, så vi kan følge op på sejren fra Halmstad og sikre os yderligere to point i Champions League. En sejr vil betyde, at vi både kan puste Flensburg-Handewitt i nakken på andenpladsen og komme et skridt nærmere vished for deltagelse i 1/8-finalen, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen – med udsigt til et brag af en kamp mod SG Flensburg-Handewitt søndag 1. december i Gigantium.

Mens vi sikrede os yderligere to point i ligaen i aftes ved at vinde 28-23 over Ribe-Esbjerg, måtte Drott nøjes med 29-29 mod det absolutte bundhold i elit-serien, nyoprykkede Limbo. Drotts højre back, Magnus Persson, var igen holdets topscorer med ni mål. Det var Rimbos første point i 12 kampe.

– Kampen på søndag er Drotts sidste chance for at komme blandt de fire bedste hold i puljen, så de vil kæmpe med næb og kløer, og vi skal være 100 procent fokuserede, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen.

Kampen på søndag i Gigantium får græske dommere, Michaelis Tzaferopoulos og Andreas Bethmann, mens Gunnar K. Gunnarsson, Island, er EHF-delegeret.

 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...