pokal header web

3.838 tilskuere så flot Aalborg-halvleg

Ikke færre end 3.828 tilskuere var vidne til en flot 1. halvleg af de danske mestre, da vi mødte THW Kiel i Jutlander Bank Arena. Der var tempo i angrebsspillet, forsvaret fungerede godt, og målmændene tog fra. Det gav os en fortjent føring på 16-13 ved pausen, og stemningen var i top på lægterne.  

Efter pausen skiftede Aron Kristjansson mere ud, og det betød mange tekniske fejl i angrebet, så tyskerne kom let til deres mål på kontraer. THW Kiel sikrede sig sejren på 26-24.

Vi var uden små-skadede Buster Juul og Martin Larsen, mens Patrick Wiesmach kun spillede 1. halvleg for at spare på kræfterne til de kommende kampe. Han gjorde det til gengæld flot og scorede seks mål på seks forsøg i de første 30 minutter.

THW Kiel har mange skadede spillere i øjeblikket. Bl.a. har de to stregspillere, René Toft Hansen og Patrick Wiencek, der normalt udgør midterforsvaret, endnu ikke været i kamp i de mange testkampe, der er spillet. Duvnjak er heller ikke klar efter sin operation endnu, og cheftræner Gislason valgte også at spare Niclas Landin i aftenens kamp og lod den tyske landsholdskeeper Andreas Wolf vogte målet hele kampen.

Kiels svenske venstre back, Lukas Nilsson, var i en klasse for sig selv og scorede ikke færre end 12 mål.

Målscorere for Aalborg Håndbold: Patrick Wiesmach 6, René Antonsen 5, Janus Smarason 3, Andreas Holst 3, Sebastian Barthold 2, Lovro Jotic 2, Jesper Meinby 2 og Simon Hald 1.

Målscorere for THW Kiel: Lukas Nilsson 12, Emil Öfors 4, Ole Rahmel 3, Marko Vujin 2, Christian Dissinger 1, Niclas Ekberg 1, Rune Dahmke 1, Nikola Bilyk 1 og Christian Firnhaber 1.

Vores næste testkamp er på lørdag, hvor vi møder SønderjyskE i Aabenraa.
 

Sebastian BARTHOLD, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Bjørnsen og Barthold i Norges bruttotrup

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med i den norske OL-bruttotrup, der samles til træningslejr i slutningen af juni. Træningslejren er en del af nordmændenes optakt til OL i...
3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Byd på de kampbrugte spillertrøjer nu!

Du kan nu sikre dig en helt unik souvenir fra guldsæsonen 2023/24 i Herreligaen. Også i år afholdes der auktion over spillernes kampbrugte trøjer fra opgørene i den danske Herreliga....
_HHD8042

Seks mand i Danmarks bruttotrup

Hele seks Aalborg Håndbold-spillere er med i landsholdets bruttotrup til sommerens OL i Paris. Således har landstræner Nikolaj Jacobsen mandag formiddag udvalgt 20 spillere til den bruttotrup der senere på...

Håndbold i verdensklasse