MicrosoftTeams-image (3)

30 minutters sort fredag kostede sejr i Skjern

30 minutters sort fredag i vores forsvar kostede sejren i Skjern. Vi lukkede ikke færre end 22 mål ind på de første 30 minutter, og det er næsten det samme antal, der plejer at gå ind på 60 minutter. Det hang ikke sammen i defensiven, og dermed blev arbejdet vanskeligt for Mikael Aggefors i målet. 

Vi kom godt igen efter pausen, og vi havde et par gange mulighed for at komme helt tilbage i kampen. Det lykkedes ikke, og set over 60 minutter sikrede Skjern sig en fortjent sejr på 31-28.  Vi løftede niveauet i forsvaret efter pausen, og Aggefors fik nogle redninger, så vi vandt 2. halvleg 11-9. Mere normale cifre. 

Trods kollapset i forsvaret var vi efter 25 minutter kun bagud 16-15, men de sidste fem minutter tabte vi 6-2, så derfor så det sort ud i pausen. Vi var uden højre backen Martin Larsen, der døjer med lyskeproblemer, og Sander Sagosen var angrebsmæssigt ene om at holde os i inde i kampen med syv scoringer i 1. halvleg. 

Vi kom bagud 25-20 efter 10 minbutter i 2. halvleg, men fightede os tilbage. Det blev 26-24, og med to et halvt minut tilbage reducerede Simon Hald til 29-28. Desværre kom vi aldrig op på siden af hjemmeholdet, og Skjern kunne med kampens to sidste mål sætte de to point ind på kontoen med sejren på 31-28. 

Ud over Martin Larsen var vi uden Søren Westphal i målet. Han døjer fortsat med hjernerystelse efter at være ramt i hovedet af en bold til træning. 

Næste opgave er lørdag 3. december på udebane i Brøndby-Hallen mod KIF Kolding København.

 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...
Aalborg Håndbold - Lemvig Thyborøn Håndbold.

Praktiske informationer til torsdag aftens Champions League-kamp

Bliv klædt på til aftenens kamp med praktiske informationer om opgøret mod Paris Saint-Germain. Billetter Kampen er helt udsolgt. Skulle enkelte billetter blive frigivet fra sæsonkortholdere eller samarbejdspartnere vil de...

Håndbold i verdensklasse