MicrosoftTeams-image (3)

300 Aalborg tilhængere på plads i Flensborg

Søndag aften spiller vi 2019’s sidste VELUX EHF Champions League kamp, når vi gæster FLENS-Arena. Cirka 300 Aalborg tilhængere vil være på plads, når vi forsøger at tage årets anden sejr over de forsvarende tyske mestre.

CL-gruppespillet er godt i gang, og lidt over halvvejs indtager vi gruppe A’s fjerdeplads med 8 point – et point mere end Flensburg-Handewitt, der altså er lige i hælene på os.

I søndagens kamp er der derfor uhyre vigtige point på spil, inden vi i det nye år tager hul på den altafgørende fase med gruppespillets sidste fire kampe.

En sejr søndag aften i Nordtyskland vil derfor være et kæmpe skridt i den rigtige retning mod videre avancement – mens det samtidigt også vil være afgørende i forhold til at holde vores nuværende nærmeste konkurrenter bag os.

Der er dog ingen tvivl om, at vi kommer på en hård prøve og skal spille en noget nær fejlfri kamp, før det kan blive en realitet.

På hjemmebane viste vi, at vi sagtens kan spille op mod de forsvarende tyske mestre, hvor vi til slut trak fra til en forløsende sejr på 31-28.

Søndag aften har vi så det meste af FLENS-Arena imod os, og der er ingen tvivl om, at vi vil blive sat under et helt andet pres på udebane mod et Flensborg-mandskab, der har deres inkarnerede tilhængere i ryggen.

Vi er dog overbeviste om, at vi har kvaliteterne til at levere et stort resultat søndag aften – og vi kommer til at gå benhårdt efter at kunne tage point med retur til Aalborg.

Det glæder os, at der på lægterne vil være godt 300 danske fans, og vi får brug for jeres hjælp, når vi i fællesskab skal jagte sejren – og dermed to yderst vigtige point. 

Kampen starter kl. 19.00, og er du ikke med i FLENS-Arena, kan du i stedet følge opgøret live på DR2 fra kl. 18.50.

Du kan finde en udførlig beskrivelse af SG Flensburg-Handewitt her
 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Nordsjælland Håndbold Foto: Henrik Hansen

Skive fH er første modstander i Santander Cup

Aalborg Håndbolds første skridt på vejen mod en ny Final4-deltagelse går via Skive fH tirsdag aften. Læs optakt til kampen med Marinus Munk. Efter skuffelsen i årets pokalfinale begynder vejen...
BSH-14

Ny storsejr sikrer semifinaleplads

Med cifrene 22-33 knuste Aalborg Håndbold dagens modstander fra Bjerringbro-Silkeborg. Niklas Landin med redningsprocent på 45,45%, mens Mads Hoxer og Aleks Vlah hver scorede seks mål. Efter sejre i slutspillets...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...

Håndbold i verdensklasse