MicrosoftTeams-image (3)

41 mål i storsejr mod Skjern

Det var en sand målfest søndag aften i Jutlander Bank Arena. Efter en lige første halvleg gik vi til pause foran 18-17, mens vi i anden halvleg viste stor kynisme og trak fra til en overbevisende sejr på 41-32.

Skjern Håndbold kom først på måltavlen, og det skulle vise sig at blive den eneste føring til gæsterne gennem hele kampen.

Det var dog en jævnbyrdig åbning på opgøret, hvor vi hele tiden var et lille skridt foran.

Godt midtvejs i første halvleg fik vi sat en rigtig god periode sammen, og det brugte vi til at trække fra til en føring på 16-11.

I slutningen af første halvleg manglede vi dog den afgørende skarphed og koncentration, og det udnyttede gæsterne til at reducere forspringet til pausestilling på 18-17.

Efter pausen fik Skjern udlignet til 19-19, men derefter så vi os ikke tilbage. 

Resten af kampen spillede vi med god intensitet og stor kynisme, hvor vi prompte straffede gæsterne i deres 7 mod 6 spil. Vi udbyggede derfor føringen frem mod en sikker sejr på 41-32.

Defensivt spillede vi langt hen af vejen med god intensitet, og i målet stod en velspillende Mikael Aggefors, der diskede op med 16 redninger undervejs.

Nogle af disse førte til lette kontrascoringer, hvor særligt Mark Strandgaard havde fået hurtigskoende på – han lynede i alt ti gange og blev dermed topscorer.

Offensivt styrede Felix Claar og Henrik Møllgaard meget af spillet, og de spillede begge en flot kamp og blev tilsammen noteret for ni scoringer og 13 assists – det nød Magnus Saugstrup bl.a. godt af på vej mod sine ni mål. 

I dagens kamp rundede Buster Juul også en flot milepæl. Med sin tredje scoring i dag nåede han 900 scoringer i Aalborg-trøjen.

Med sejren fordobler vi vores pointtotal i slutspilspuljen, og vi fastholder andenpladsen efter TTH Holstebro – netop TTH er vores næste modstander, når vi tørner sammen onsdag aften i Holstebro. 

Matchfacts

Aalborg Håndbold målscorere:
Mark Strandgaard 10, Magnus Saugstrup 9, Henrik Møllgaard 5, Buster Juul 4, Lukas Sandell 4, Felix Claar 4, Nikolaj Læsø 3, Mads Christiansen 1, Benjamin Jakobsen 1.
 
Skjern Håndbold målscorere:
Anders Eggert 10, Eivind Tangen 5, Elvar Örn Jónsson 4, Bjarte Myrhol 4, Oliver Norlyk 3, René Rasmussen 3, Jesper Konradsson 2, Jonas Tidemand 1.  

Udvisninger

Aalborg Håndbold: 3 x 2 min.
Skjern Håndbold: 5 x 2 min. 
 
Redninger

Mikael Aggefors: 16/45 (36 %)
Simon Gade: 0/2

Robin Haug: 8/37 (22 %)
Svend Rughave: 0/7
 

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse