pokaler_header_new

41 mål i storsejr mod Skjern

Det var en sand målfest søndag aften i Jutlander Bank Arena. Efter en lige første halvleg gik vi til pause foran 18-17, mens vi i anden halvleg viste stor kynisme og trak fra til en overbevisende sejr på 41-32.

Skjern Håndbold kom først på måltavlen, og det skulle vise sig at blive den eneste føring til gæsterne gennem hele kampen.

Det var dog en jævnbyrdig åbning på opgøret, hvor vi hele tiden var et lille skridt foran.

Godt midtvejs i første halvleg fik vi sat en rigtig god periode sammen, og det brugte vi til at trække fra til en føring på 16-11.

I slutningen af første halvleg manglede vi dog den afgørende skarphed og koncentration, og det udnyttede gæsterne til at reducere forspringet til pausestilling på 18-17.

Efter pausen fik Skjern udlignet til 19-19, men derefter så vi os ikke tilbage. 

Resten af kampen spillede vi med god intensitet og stor kynisme, hvor vi prompte straffede gæsterne i deres 7 mod 6 spil. Vi udbyggede derfor føringen frem mod en sikker sejr på 41-32.

Defensivt spillede vi langt hen af vejen med god intensitet, og i målet stod en velspillende Mikael Aggefors, der diskede op med 16 redninger undervejs.

Nogle af disse førte til lette kontrascoringer, hvor særligt Mark Strandgaard havde fået hurtigskoende på – han lynede i alt ti gange og blev dermed topscorer.

Offensivt styrede Felix Claar og Henrik Møllgaard meget af spillet, og de spillede begge en flot kamp og blev tilsammen noteret for ni scoringer og 13 assists – det nød Magnus Saugstrup bl.a. godt af på vej mod sine ni mål. 

I dagens kamp rundede Buster Juul også en flot milepæl. Med sin tredje scoring i dag nåede han 900 scoringer i Aalborg-trøjen.

Med sejren fordobler vi vores pointtotal i slutspilspuljen, og vi fastholder andenpladsen efter TTH Holstebro – netop TTH er vores næste modstander, når vi tørner sammen onsdag aften i Holstebro. 

Matchfacts

Aalborg Håndbold målscorere:
Mark Strandgaard 10, Magnus Saugstrup 9, Henrik Møllgaard 5, Buster Juul 4, Lukas Sandell 4, Felix Claar 4, Nikolaj Læsø 3, Mads Christiansen 1, Benjamin Jakobsen 1.
 
Skjern Håndbold målscorere:
Anders Eggert 10, Eivind Tangen 5, Elvar Örn Jónsson 4, Bjarte Myrhol 4, Oliver Norlyk 3, René Rasmussen 3, Jesper Konradsson 2, Jonas Tidemand 1.  

Udvisninger

Aalborg Håndbold: 3 x 2 min.
Skjern Håndbold: 5 x 2 min. 
 
Redninger

Mikael Aggefors: 16/45 (36 %)
Simon Gade: 0/2

Robin Haug: 8/37 (22 %)
Svend Rughave: 0/7
 

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...
arena-kval-png.png

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere....
2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...