MicrosoftTeams-image (3)

480 nye tilskuerpladser i Sparekassen Danmark Arena

Sparekassen Danmark Arena i Gigantium får efter sommerferien tilført 480 ekstra siddepladser, således at den samlede tilskuerkapacitet når op på 5.500.

Udvidelsen er kommet i stand via en økonomisk aftale mellem Aalborg Kommune og Aalborg Håndbold, som også indbefatter den allerede gennemførte renovering af omklædningsrum, lyd- og lysanlæg, samt nye toiletter.

De nye tribuner har været i udbud og det er det danske firma Laiderz, som kommer til at stå opførelsen. Det bliver nordtribunen og østtribunen, som får tilført ekstra rækker. Tribunen og sædernes udformning og farve bliver nærmest identiske med de eksisterende, så udvidelsen vil bevare det ensartede udtryk man kender i dag.

Direktør i Aalborg Håndbold, Jan Larsen, er meget tilfreds med udvidelsen af tilskuerkapaciteten:

– I Aalborg Håndbold er vi utrolig glade for, at der i samarbejde med Aalborg Kommune kommer endnu flere siddepladser i Sparekassen Danmark Arena. Vi har gennem hele denne sæson oplevet en meget stor interesse for vores kampe, hvoraf mange har været totalt udsolgt. Samtidig har vi en længere venteliste på sæsonkort, så med flere nye pladser i arenaen er det glædeligt, at endnu flere kan få lov at opleve håndbold i verdensklasse og blive del af den unikke stemning vi har på vores hjemmebane.

Rådmand for Sundhed og Kultur, Jes Lunde, er også glad for, at den ønskede udvidelse nu kan realiseres:

– Samarbejdet med Aalborg Håndbold er et stærkt eksempel på hvorledes vi sammen kan løfte opgaven med at udvikle vores faciliteter. Vi er glade for at kunne hjælpe Aalborg Håndbold, men de ekstra tilskuerpladser og toiletfaciliteter kommer også Gigantium til gavn i forbindelse med de øvrige events som Gigantium afvikler.

Arenaens opgradering inkluderer også renovering af omklædningsrummene, lyd- og lysanlæg og nye toiletter. Disse forbedringer er allerede gennemført og faciliteterne er taget i brug.

Etableringen af de ekstra tribuner vil blive foretaget i sommerferien således at de nye pladser er klar når håndboldsæsonen indledes i august.

Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk info til kampen mod TMS Ringsted

Læs praktiske informationer til eftermiddagens opgør i Herreligaen mod TMS Ringsted. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens kamp. Køb via linket herunder. Køb dine billetter her Har du...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Sebastian Barthold (6) Aalborg Håndbold

Lørdagsbrag mod TMS Ringsted

Fløjspiller Sebastian Barthold vil lørdag være med til at sikre, at Aalborg Håndbold fortsat har maksimumpoint i Herreligaen når opgøret mod TMS Ringsted er afviklet. Læs optakt til kampen her....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-MKD HC Eurofarm Pelister Foto: Henrik Hansen

Overlegen Champions League-sejr til Aalborg Håndbold

Den gode start på sæsonens europæiske opgør fortsatte onsdag aften, da nordmakedonske HC Eurofarm Pelister blev sendt hjem med et nederlag på hele 38-23. Sæsonens første hjemmekamp i Machineseeker EHF...

Håndbold i verdensklasse