MicrosoftTeams-image (3)

480 nye tilskuerpladser i Sparekassen Danmark Arena

Sparekassen Danmark Arena i Gigantium får efter sommerferien tilført 480 ekstra siddepladser, således at den samlede tilskuerkapacitet når op på 5.500.

Udvidelsen er kommet i stand via en økonomisk aftale mellem Aalborg Kommune og Aalborg Håndbold, som også indbefatter den allerede gennemførte renovering af omklædningsrum, lyd- og lysanlæg, samt nye toiletter.

De nye tribuner har været i udbud og det er det danske firma Laiderz, som kommer til at stå opførelsen. Det bliver nordtribunen og østtribunen, som får tilført ekstra rækker. Tribunen og sædernes udformning og farve bliver nærmest identiske med de eksisterende, så udvidelsen vil bevare det ensartede udtryk man kender i dag.

Direktør i Aalborg Håndbold, Jan Larsen, er meget tilfreds med udvidelsen af tilskuerkapaciteten:

– I Aalborg Håndbold er vi utrolig glade for, at der i samarbejde med Aalborg Kommune kommer endnu flere siddepladser i Sparekassen Danmark Arena. Vi har gennem hele denne sæson oplevet en meget stor interesse for vores kampe, hvoraf mange har været totalt udsolgt. Samtidig har vi en længere venteliste på sæsonkort, så med flere nye pladser i arenaen er det glædeligt, at endnu flere kan få lov at opleve håndbold i verdensklasse og blive del af den unikke stemning vi har på vores hjemmebane.

Rådmand for Sundhed og Kultur, Jes Lunde, er også glad for, at den ønskede udvidelse nu kan realiseres:

– Samarbejdet med Aalborg Håndbold er et stærkt eksempel på hvorledes vi sammen kan løfte opgaven med at udvikle vores faciliteter. Vi er glade for at kunne hjælpe Aalborg Håndbold, men de ekstra tilskuerpladser og toiletfaciliteter kommer også Gigantium til gavn i forbindelse med de øvrige events som Gigantium afvikler.

Arenaens opgradering inkluderer også renovering af omklædningsrummene, lyd- og lysanlæg og nye toiletter. Disse forbedringer er allerede gennemført og faciliteterne er taget i brug.

Etableringen af de ekstra tribuner vil blive foretaget i sommerferien således at de nye pladser er klar når håndboldsæsonen indledes i august.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Nordsjælland Håndbold Foto: Henrik Hansen

Skive fH er første modstander i Santander Cup

Aalborg Håndbolds første skridt på vejen mod en ny Final4-deltagelse går via Skive fH tirsdag aften. Læs optakt til kampen med Marinus Munk. Efter skuffelsen i årets pokalfinale begynder vejen...
BSH-14

Ny storsejr sikrer semifinaleplads

Med cifrene 22-33 knuste Aalborg Håndbold dagens modstander fra Bjerringbro-Silkeborg. Niklas Landin med redningsprocent på 45,45%, mens Mads Hoxer og Aleks Vlah hver scorede seks mål. Efter sejre i slutspillets...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...

Håndbold i verdensklasse