MicrosoftTeams-image (3)

6 kr. for tophåndbold lørdag i Jutlander Bank Arena

Aalborg Håndbold fylder seks år, og der bliver noget af en fest, når mellem 3.500 og 4.000  kommer til fødelsdag lørdag kl. 15.00 i Jutlander Bank Arena til kampen mod Skanderborg Håndbold. 

Du kan fortsat nå at sikre dig billet. Hver billet koster kun seks kroner i dagens festlige anledning, og billetten købes her via hjemmesiden. 

Vi skal forsvare førstepladsen med en sejr over Skanderborg Håndbold, der kommer med ligatopscorer Kasper Irming i spidsen. 

Da vi mødtes i Skanderborg for ca. tre måneder siden, vandt vi forholdsvist sikkert, men Skanderborg er altid en farlig modstander, der især er kendt for godt kontraspil, når målmand Kristoffer Laursen brillerer i målet. Kasper Irming er flittigt skydende, og han har for nyligt fået en ny skydende makker i angrebet i skikkelse af venstre backen Rasmus Porup, der er skiftet fra HC Midtjylland. Morten Kirk Olesen er den hurtige gennembrudsstærke spiller i bagkæden, og på stregen Frederik Ladefoged og Jeppe Krogh. 

Skanderborg er p.t. placeret på 12. pladsen med otte point, mens vi har 24 point på førstepladsen. Østjyderne har dog spillet en kamp færre, da de skal ud i omkamp mod TTH Holstebro efter en protestsag. 

Vi skal følge op på de gode takter fra kampen i Aarhus i onsdags og være skarp i alle spillets faser i samtlige 60 minutter. Ellers kan vi godt få problemer mod de rapfodede fra 8660. 

Kampen dømmes af Per Olesen og Claus Gramm Pedersen. 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...
02152024 Aalborg_HC Zagreb_1001

Pokalkamp mod Skive tirsdag

Næste runde i pokalturneringen afvikles på tirsdag 16. april, når Aalborg Håndbold gæster 1. divisionsklubben Skive fH. Opgøret er således sjette runde af Santander Cup 2024/25, hvor vinderen avancerer til...
arena-veszprem

Flyv med os til kvartfinalen i Veszprém!

Kom med Aalborg Håndbold og Rejsechefen til Champions League kvartfinalen i Veszprém! Nu har du mulighed for at rejse med holdet med privatfly til den vigtige kvartfinale i Veszprém. Afrejse...

Håndbold i verdensklasse