pokal header web

600 5. klasses-elever havde håndboldfest i Gigantium Arena.

Fredag var 54 hold fra 27 nordjyske skoleklasser til håndbold-cup i Gigantium Arena.

Aalborg Håndbold og Elitesport Aalborg havde i samarbejde arrangeret den særlige håndbolddag, hvor de mange elever fra 27 forskellige nordjyske skoler deltog i et storstilet håndbold-arrangement.

Med kyndig hjælp fra Aalborg Håndbolds U/19-spillere, der indtog rollen som både trænere og dommere, dystede de mange elever fredag på gulvet i Gigantiums haller, inden man om eftermiddagen var nået frem til finalerunderne i turneringen, hvor alle skoler havde én klasse med.

Afslutningen var naturligvis henlagt til TV-banen i Gigantium, hvor de mange børn heppede ivrigt og højlydt med fra tribunerne.

Hele fredagens turnering var kulminationen på et forløb med 4. klasses årgangene i Aalborg Kommunes skoler, hvor Elitesport Aalborg har besøgt og undervist klasserne tre gange i det forgangne skoleår, mens alle deltagende klasser ligeledes har været til en træning i Gigantium Arena i samarbejde med Aalborg Håndbold.

Alle trænere er uddannede undervisere med særlig stor erfaring som børnetrænere.

– Fokus har gennem hele forløbet været på at give børnene en god og sjov oplevelse med håndbolden. Det bærer dagen i dag i høj grad også præg af, vi vil gerne have at alle går hjem med en god oplevelse, så det er virkelig dejligt at se kombinerede pige og drengehold fra skolerne give den gas på og udenfor banerne, lyder det fra Benjamin Batsberg, der udover at være U/19-træner i Aalborg Håndbold også er en del af Elitesport Aalborg.

Alle 4. klasser i Aalborg Kommunes skoler vil i løbet af det netop startede skoleår, få tilbuddet om at deltage i næste omgang af håndboldskolen.

I denne weekend fyldes Gigantium i øvrigt endnu engang af håndboldspillende børn, når Mikkel Hansens MH24 afholder håndboldcamp.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse