MicrosoftTeams-image (3)

600 5. klasses-elever havde håndboldfest i Gigantium Arena.

Fredag var 54 hold fra 27 nordjyske skoleklasser til håndbold-cup i Gigantium Arena.

Aalborg Håndbold og Elitesport Aalborg havde i samarbejde arrangeret den særlige håndbolddag, hvor de mange elever fra 27 forskellige nordjyske skoler deltog i et storstilet håndbold-arrangement.

Med kyndig hjælp fra Aalborg Håndbolds U/19-spillere, der indtog rollen som både trænere og dommere, dystede de mange elever fredag på gulvet i Gigantiums haller, inden man om eftermiddagen var nået frem til finalerunderne i turneringen, hvor alle skoler havde én klasse med.

Afslutningen var naturligvis henlagt til TV-banen i Gigantium, hvor de mange børn heppede ivrigt og højlydt med fra tribunerne.

Hele fredagens turnering var kulminationen på et forløb med 4. klasses årgangene i Aalborg Kommunes skoler, hvor Elitesport Aalborg har besøgt og undervist klasserne tre gange i det forgangne skoleår, mens alle deltagende klasser ligeledes har været til en træning i Gigantium Arena i samarbejde med Aalborg Håndbold.

Alle trænere er uddannede undervisere med særlig stor erfaring som børnetrænere.

– Fokus har gennem hele forløbet været på at give børnene en god og sjov oplevelse med håndbolden. Det bærer dagen i dag i høj grad også præg af, vi vil gerne have at alle går hjem med en god oplevelse, så det er virkelig dejligt at se kombinerede pige og drengehold fra skolerne give den gas på og udenfor banerne, lyder det fra Benjamin Batsberg, der udover at være U/19-træner i Aalborg Håndbold også er en del af Elitesport Aalborg.

Alle 4. klasser i Aalborg Kommunes skoler vil i løbet af det netop startede skoleår, få tilbuddet om at deltage i næste omgang af håndboldskolen.

I denne weekend fyldes Gigantium i øvrigt endnu engang af håndboldspillende børn, når Mikkel Hansens MH24 afholder håndboldcamp.

Felix Claar Barca

Lige ved og næsten i Barcelona

En stærk og disciplineret indsats med føring ved pausen var ikke nok, da de regerende mestre fra Barça trak fra i slutfasen og sejrede 32-26 i egen hule. Felix Claar...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

33-39

Holdopstillinger til aftenens kamp

Se Aalborg Håndbold og Barcas opstillinger til aftenens kamp i Machineseeker EHF Champions League. Her kan du se de to holds opstillinger til aftens kamp, der fløjtes i gang kl....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-FC Barcelona Foto: Henrik Hansen

Stor udfordring venter torsdag

De regerende mestre fra Barça er torsdag aften modstanderen på udebane i Machineseeker EHF Champions League. Læs optakt til kampen med Mads Hoxer Hangaard. Efter fire kampe i træk med...