MicrosoftTeams-image (3)

75.000 kr. på spil i Super Cup i Gigantium i aften

Divisionsforeningen Håndbold har sat 75.000 kr. på spil til aftenens vinder af Super Cup i Gigantium. Der er 25.000 kr. til taberen.

Så det gælder altså ikke kun titlen, æren og en pokal, når vi i aften kl. 19.00 møder Århus Håndbold i Super Cup i Gigantium.

Det er andet år i træk, Super Cup spilles i Gigantium, og sidste sæson hjemførte vi pokalen med en sejr over Bjerringbro-Silkeborg.

Divisionsforeningen har desuden besluttet, at man i tilfælde af uafgjort i ordinær spilletid går direkte til straffekast.

Kampen dømmes af Per Olesen og Claus Gramm Pedersen.

Der er forkamp kl. 17.10, hvor Vadum IF og Aalborg KFUM All Stars – ca. 1995 – 2000 – mødes. De to hold stiller i stærkeste opstilling med mange profiler fra dengang, og der går rygter om, at flere af spillerne har smugtrænet her i ugen op til kampen.

De to hold styres af Karl Otto Koch, Vadum, og Per Jessen, Aalborg KFUM.

Det er fortsat muligt at købe billetter til kampen på www.aalborghaandbold.dk.  Der ventes mellem 3.000 og 3.500 tilskuere til kampene.
 

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse