MicrosoftTeams-image (3)

75.000 kr. på spil i Super Cup i Gigantium i aften

Divisionsforeningen Håndbold har sat 75.000 kr. på spil til aftenens vinder af Super Cup i Gigantium. Der er 25.000 kr. til taberen.

Så det gælder altså ikke kun titlen, æren og en pokal, når vi i aften kl. 19.00 møder Århus Håndbold i Super Cup i Gigantium.

Det er andet år i træk, Super Cup spilles i Gigantium, og sidste sæson hjemførte vi pokalen med en sejr over Bjerringbro-Silkeborg.

Divisionsforeningen har desuden besluttet, at man i tilfælde af uafgjort i ordinær spilletid går direkte til straffekast.

Kampen dømmes af Per Olesen og Claus Gramm Pedersen.

Der er forkamp kl. 17.10, hvor Vadum IF og Aalborg KFUM All Stars – ca. 1995 – 2000 – mødes. De to hold stiller i stærkeste opstilling med mange profiler fra dengang, og der går rygter om, at flere af spillerne har smugtrænet her i ugen op til kampen.

De to hold styres af Karl Otto Koch, Vadum, og Per Jessen, Aalborg KFUM.

Det er fortsat muligt at købe billetter til kampen på www.aalborghaandbold.dk.  Der ventes mellem 3.000 og 3.500 tilskuere til kampene.
 

vlcsnap-2023-10-01-18h29m00s640

Hvem er Fabian Norsten?

Mød vores nye svenske målvogter og hør blandt andet hvad han synes om Aalborg, hvordan han kom i gang med håndbolden som lille, og hvilke ambitioner han har. Sse hele...
GOG3 Landin

Aalborg Håndbold storsejrede over mestrene

Niklas Landin leverede 17 redninger da Aalborg Håndbold på en fantastisk anden halvleg udraderede GOG med hele 33-23 lørdag eftermiddag. Efter onsdagens skuffende nederlag i Ungarn mod Pick Szeged, skulle...
mølle-szeged

Møllgaard: Nu venter en anden turnering og en anden kamp

Lørdag eftermiddag venter et nyt topbrag i Herreligaen, denne gang på udebane mod rivalerne fra GOG. Læs optakt til kampen med Henrik Møllgaard. Efter et skuffende nederlag til OTP Bank...

Håndbold i verdensklasse