pokaler_header_new

790.000 seere til vores tre kampe på TV 2 på tre uger

Ikke færre end 790.000 seere har fulgt vores tre kampe på TV 2 på kun tre uger. Og i lørdags så i gennemsnit 327.000 med, da vi som det første danske hold besejrede AG København på deres hjemmebane. I 2. halvleg af den spændende kamp nåede seertallet helt op på 358.000, og seer-tallene for kampen i lørdags er de hidtil højeste for en dansk liga-kamp i denne sæson.

Kampen i lørdags havde en share på 30. Det vil sige, at 30 procent af alle danskere, der så tv, fulgte kampen i Brødndby-Hallen.

Kampen 8. oktober mod Team Tvis Holstebro blev set af 238.500 seere på TV 2 med en share på 26,4, mens vores kamp i Kolding lørdag 15. oktober blev set af 224.500 – men med en utrolig flot share – 52,4 pct – altså blev kampen fulgt af flere end hver anden dansker, der så tv på dette tidspunkt.

Allerede lørdag 12. november er Robert Hedins tropper tilbage på TV 2, der viser begge kampe fra "10.000 til håndbold" i Herning. Vi møder Bjerringbro-Silkeborg kl. 14.15.

– Vi glæder os over de meget flotte seertal, siger direktør Jan Larsen. Vort produkt er fortsat en eftertragtet vare for tv, og samtidig giver det vores samarbejdspartnere god eksponering over for de mange seere. Kampen mod BSV i Herning bliver vores fjerde tv-kamp på få uger, og med den når vi over en million seere – her kun ca. en tredjedel inde i sæsonen.

 

rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...