pokaler_header_new

80 drenge til Aalborg Håndbold Elitecamp 2014

Fra fredag eftermiddag til søndag middag har Gigantium været fyldt med håbefulde håndbold-talenter. Drengene kommer fra hele Nordjylland, og også andre dele af Jylland – bl.a. Børkop, Silkeborg og Aarhus.

Der har været fokus på positions-specifik træning, hvor de unge talenter er blevet trænet af vores liga-spillere. Spillerne skyndte sig hjem fra Flensborg og stod klar i Gigantium lørdag morgen. 

 Weekenden har også stået på team building-øvelser, hvor der var fokus på at lære at samarbejde som et hold.

Aalborg Håndbold Elitecamp 2014 slutter idag, søndag, hvor der spilles kampe i Gigantium med liga-spillerne som trænere og dommere for holdene.

Målet med elitecampen er også at give de unge spillere et indblik i hvordan det er at være professionel håndbold-spiller. Assistent-træner Stefan Madsen har bl.a. også forklaret drengene hvad det betyder at bære logoet på brystet og hvilke forpligtelser der hører hertil.

Vi har med stor fornøjelse været vært for elitecampen for fjerde år i træk, og håber at se mange af spillerne igen næste år, og rundt omkring i hallerne i mange år ud i fremtiden.

Til deltagerne – TAK for en rigtig god weekend. Vi glæder os til at se jer næste år igen.

 

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...
arena-kval-png.png

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere....
2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...