MicrosoftTeams-image (3)

80 drenge til Aalborg Håndbold Elitecamp 2014

Fra fredag eftermiddag til søndag middag har Gigantium været fyldt med håbefulde håndbold-talenter. Drengene kommer fra hele Nordjylland, og også andre dele af Jylland – bl.a. Børkop, Silkeborg og Aarhus.

Der har været fokus på positions-specifik træning, hvor de unge talenter er blevet trænet af vores liga-spillere. Spillerne skyndte sig hjem fra Flensborg og stod klar i Gigantium lørdag morgen. 

 Weekenden har også stået på team building-øvelser, hvor der var fokus på at lære at samarbejde som et hold.

Aalborg Håndbold Elitecamp 2014 slutter idag, søndag, hvor der spilles kampe i Gigantium med liga-spillerne som trænere og dommere for holdene.

Målet med elitecampen er også at give de unge spillere et indblik i hvordan det er at være professionel håndbold-spiller. Assistent-træner Stefan Madsen har bl.a. også forklaret drengene hvad det betyder at bære logoet på brystet og hvilke forpligtelser der hører hertil.

Vi har med stor fornøjelse været vært for elitecampen for fjerde år i træk, og håber at se mange af spillerne igen næste år, og rundt omkring i hallerne i mange år ud i fremtiden.

Til deltagerne – TAK for en rigtig god weekend. Vi glæder os til at se jer næste år igen.

 

vlcsnap-2023-12-10-14h34m47s087

Støt Mødrehjælpens indsamling onsdag

Doner nyt eller brugt sportstøj til børn til onsdagens fødselsdagskamp i Sparekassen Danmark Arena. I forbindelse med onsdagens kamp mod SønderjyskE fejrer Aalborg Håndbold 13-års fødselsdag. Vi ønsker os dog...
Merch webshop opslag (2)

2. søndag i advent = nyt tilbud i webshoppen!

Vi fejrer 2. søndag i advent med gratis tryk på spillertrøjer! Hver søndag i december fejrer vi advent med et skarpt tilbud i fanshoppen! I dag på anden søndag i...
REHH_dec2

Snævert nederlag til Ribe-Esbjerg

Trods en pauseføring på 12-18 måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag se sig slået 34-33 af de vestjyske værter. Mindre end 48 timer efter kampen på hjemmebane mod Paris Saint-Germain skulle...

Håndbold i verdensklasse