MicrosoftTeams-image (3)

850 skoleelever prøvede kræfter med håndbolden

Over to dage i denne uge var der for alvor gang i håndbolden, da 5. klasses elever fra Aalborg Kommunes skoler deltog i skolehåndbold i Sparekassen Danmark Arena.

Aalborg Håndbold og Elitesport Aalborg havde i samarbejde arrangeret de to håndbolddage, hvor de mange elever fra en række forskellige aalborgensiske skoler, blandt andet Sønderbroskolen, Tofthøjskolen, Stolpedalskolen, GUG skole, Gl. Hasseris Skole m.fl. deltog i arrangementet.

Begge formiddage dystede de mange på gulvet i Gigantiums haller, inden det over middag gjaldt finalerunderne i turneringen, der selvfølgelig naturligvis henlagt til TV-banen i Sparekassen Danmark Arena, hvor de mange elever jublede, klappede og heppede på hinanden fra tribunerne.

– Det vigtigste i disse to dage er, at de mange børn får en positiv oplevelse med håndbolden, der for fleres vedkommende er en sport de ikke selv har prøvet kræfter med før. Ganske som sidste år, hvor vi også havde dette arrangement, er det fedt at se både piger og drenge give den gas på håndboldbanen, hvor de skal have stor ros for virkelig at engagere sig i spillet, lyder det fra Benjamin Batsberg, der udover at være U/19-træner i Aalborg Håndbold også er en del af Elitesport Aalborg.

Næste gang der igen er håndbold i Sparekassen Danmark Arena er det Aalborg Håndbold der går på banen lørdag 2. september mod Skjern Håndbold, når det gælder premierekampen i Herreligaen.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skanderborg AGF Foto: Henrik Hansen

Bredden viste atter sit værd i ny ligasejr

Alle mand kom i aktion fredag aften, da Aalborg Håndbold sendte Skanderborg-AGF hjem med et stensikkert 31-22 nederlag. Mindre end to døgn efter sejren over OTP Bank Pick Szeged i...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Dansk landsholdstrup udtaget

Landstræner har fredag formiddag udtaget de spillere, der skal deltage ved landsholdssamlingen 13.-17. marts. Som verdensmestre er Danmark allerede udtaget til OL i paris, og derfor venter der ingen gældende...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....

Håndbold i verdensklasse