MicrosoftTeams-image (3)

850 skoleelever prøvede kræfter med håndbolden

Over to dage i denne uge var der for alvor gang i håndbolden, da 5. klasses elever fra Aalborg Kommunes skoler deltog i skolehåndbold i Sparekassen Danmark Arena.

Aalborg Håndbold og Elitesport Aalborg havde i samarbejde arrangeret de to håndbolddage, hvor de mange elever fra en række forskellige aalborgensiske skoler, blandt andet Sønderbroskolen, Tofthøjskolen, Stolpedalskolen, GUG skole, Gl. Hasseris Skole m.fl. deltog i arrangementet.

Begge formiddage dystede de mange på gulvet i Gigantiums haller, inden det over middag gjaldt finalerunderne i turneringen, der selvfølgelig naturligvis henlagt til TV-banen i Sparekassen Danmark Arena, hvor de mange elever jublede, klappede og heppede på hinanden fra tribunerne.

– Det vigtigste i disse to dage er, at de mange børn får en positiv oplevelse med håndbolden, der for fleres vedkommende er en sport de ikke selv har prøvet kræfter med før. Ganske som sidste år, hvor vi også havde dette arrangement, er det fedt at se både piger og drenge give den gas på håndboldbanen, hvor de skal have stor ros for virkelig at engagere sig i spillet, lyder det fra Benjamin Batsberg, der udover at være U/19-træner i Aalborg Håndbold også er en del af Elitesport Aalborg.

Næste gang der igen er håndbold i Sparekassen Danmark Arena er det Aalborg Håndbold der går på banen lørdag 2. september mod Skjern Håndbold, når det gælder premierekampen i Herreligaen.

Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk info til kampen mod TMS Ringsted

Læs praktiske informationer til eftermiddagens opgør i Herreligaen mod TMS Ringsted. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens kamp. Køb via linket herunder. Køb dine billetter her Har du...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Sebastian Barthold (6) Aalborg Håndbold

Lørdagsbrag mod TMS Ringsted

Fløjspiller Sebastian Barthold vil lørdag være med til at sikre, at Aalborg Håndbold fortsat har maksimumpoint i Herreligaen når opgøret mod TMS Ringsted er afviklet. Læs optakt til kampen her....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-MKD HC Eurofarm Pelister Foto: Henrik Hansen

Overlegen Champions League-sejr til Aalborg Håndbold

Den gode start på sæsonens europæiske opgør fortsatte onsdag aften, da nordmakedonske HC Eurofarm Pelister blev sendt hjem med et nederlag på hele 38-23. Sæsonens første hjemmekamp i Machineseeker EHF...

Håndbold i verdensklasse