MicrosoftTeams-image (3)

888ligaen starter igen

Efter 11 dages kamppause skal vi igen i aktion i morgen. Mors-Thy Håndbold venter i Thyhallerne, og der er kampstart kl. 19.30.

Landskampspausen er nu overstået, og morgendagens opgør er en kamp mellem to hold, der gik på pause med selvtillid i bagagen. Vi har vundet de seneste fire kampe i 888ligaen, mens Mors-Thy er oppe på tre ligasejre i træk.

Mors-Thy føres i angrebet an af den mere end to meter høje svenske bagspiller Marcus Dahlin, der ligger til helt fremme på topscorerlisten. I målet har de en yderst kompetent sidste skanse i skikkelse af Kasper Larsen, der er i færd med en rigtig flot sæson.

Begge hold er placeret på en delt tredjeplads med ti point, og der er derfor masser på spil i morgen, når vi skal forsøge at hænge på helt i toppen af tabellen. De senere indbyrdes opgør har vi haft godt styr på morgendagens modstander, og vi har således vundet de sidste fire møder.

Vi håber på en gentagelse og går benhårdt efter fem på stribe i morgen. Er du ikke på plads i Thyhallerne, kan du følge kampen spil for spil via tophaandbold.dk/aah.

Kampen starter kl. 19.30 og dømmes af Henrik Johnsen og Claus Adelgaard.
 

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp hvor Thomas Arnoldsen ser frem til mødet med sine tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske OTP...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse