pokaler_header_new

Aalborg-fløj topscorer i ny sejr til U 18 over Norge

Det danske U 18 landshold sluttede forberedelserne til EM i Østrig med en sejr på 30-27 over Norge – efter i fredags at have vundet 36-18 også over Norge. Begge kampe blev spillet i Skanderborg.

Holdets yngste spiller, 16-årige Christian Jensen, fra Aalborg Håndbold havde stor succes på højre fløj og blev topscorer med fem mål, mens klubkammeraten Simon Hald ikke kom på scoringslisten.

Holdet fortsætter nu forberedelserne mod EM, der spilles i Østrig med første kamp torsdag 12. juli mod Finland. Derefter venter Slovenien og Serbien i den indledende pulje.

U 20 landsholdet sluttede Scandinavian Open i Märsta i Sverige med at tabe 26-21 til værtsnationen, som dermed gik ubesejret igennem turneringen, mens Martin Larsen, René Antonsen nøjedes med en sejr over Finland – og blev dermed kun nummer tre.

Martin Larsen scorede fire mål og René Antonsen et enkelt i nederlaget mod svenskerne.

U 20-landsholdet spiller allerede første kamp ved EM i Ankara i Tyrkiet på torsdag. Det er mod Island – og derefter følger kampe mod Schweiz og Sverige i den indledende pulje.

681F137B-CD5C-4FDA-B369-C5D408FA293A

Sejr i nordisk testkamp

Onsdag aften bød på et spændende nordisk brag, da vi tørnede sammen med Kolstad Håndball i en testkamp. Vi trak os sejrrigt ud af opgøret med slutcifrene 28-23 efter en...
rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...