MicrosoftTeams-image (3)

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang.

En frustreret direktør Jan Larsen fra Aalborg Håndbold reagerer således torsdag morgen på den uheldige oplevelse som mange tilskuere sluttede gårsdagens kamp med.

– Først og fremmest vil jeg gerne takke alle vores fans og samarbejdspartnere for en forrygende opbakning til gårsdagens sejr over Pick Szeged. Når det er sagt, så må vi også erkende, at trafiksituationen bag Gigantium efter kampen var uacceptabel og vi beklager dybt, at mange måtte vente i urimeligt lang tid på at komme fra parkeringspladsen.

– Desværre er det et tilbagevendende problem og vi har torsdag formiddag igen vendt sagen med Aalborg Kommune og Vejdirektoratet, der har påtaget sig det fulde ansvar for gårsdagens problemer, der skyldtes en teksnisk fejl med et lyssignal, der fejlagtigt lyste rødt i længere perioder.

– Samtidig stiller vi os dog fortsat uforstående overfor det faktum, at man har opført arenaer for både håndbold og ishockey, der tiltrækker tusindvis af tilskuere gang på gang, mens man samtidig besværliggør de trafikale forhold for tilskuerne.

– Vi anerkender, at det er positivt med tilførslen af den nye PlusBus-rute, men må igen også gøre politikere og andre beslutningstagere opmærksom på, at vores tilskuergrundlag i Aalborg Håndbold går langt udover byens grænser, hvorfor der naturligt nok altid vil være mange bilister til vores kampe, siger Jan Larsen og håber på forståelse blandt de mange berørte tilskuere.

– Det er selvfølgelig ikke okay, at man skal afslutte en ellers forrygende håndboldoplevelse på den måde som det skete i går, men jeg vil gerne understrege overfor vores mange fans og samarbejdspartnere, at vi gør alt hvad der står i vores magt for at sikre bedre forhold, ligesom Aalborg Kommune og Vejdirektoratet har lovet at gårsdagens fejl vil være udbedret til vores kamp i morgen mod Skanderborg-AGF. Derfor håber vi også, at de der blev berørt efter kampen i går, fortsat vil møde op og støtte holdet fremover, afslutter Jan Larsen.

Aalborg Håndbold spiller som nævnt allerede fredag aften på hjemmebane igen, når Skanderborg-AGF kommer på besøg i Sparekassen Danmark Arena med kampstart kl. 18.30.

BSH-14

Ny storsejr sikrer semifinaleplads

Med cifrene 22-33 knuste Aalborg Håndbold dagens modstander fra Bjerringbro-Silkeborg. Niklas Landin med redningsprocent på 45,45%, mens Mads Hoxer og Aleks Vlah hver scorede seks mål. Efter sejre i slutspillets...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...
02152024 Aalborg_HC Zagreb_1001

Pokalkamp mod Skive tirsdag

Næste runde i pokalturneringen afvikles på tirsdag 16. april, når Aalborg Håndbold gæster 1. divisionsklubben Skive fH. Opgøret er således sjette runde af Santander Cup 2024/25, hvor vinderen avancerer til...

Håndbold i verdensklasse