pokal header web

Aalborg Håndbold forlænger med anfører

Anfører i Aalborg Håndbold René Antonsen er i gang med sin 11. sæson i klubben, og her kommer han også til at løbe på banen de kommende tre år, da stregspilleren netop har forlænget samarbejdet til 2027.

Den rutinerede stregspiller kom til klubben fra Aalestrup allerede som ungdomsspiller og fik sin første seniorkontrakt i 2011. Bortset fra et toårigt afbræk til ligamodstanderen Ribe-Esbjerg HH er han nu i gang med sin 11. sæson i klubben og er indtil videre noteret for 412 kampe – hvilket gør ham til indehaver af kamprekorden i Aalborg Håndbold. Det er derfor en rutineret Aalborg-spiller, der nu forlænger aftalen.

-René er en vigtig kulturbærer i klubben, han har været med til at gå forrest og har udviklet sig til at blive den klasse stregspiller, han er i dag. Jeg er derfor glad for, at det er lykkes at indgå en ny aftale, så vi fortsat får gavn af hans mange kvaliteter de kommende sæsoner, siger direktør, Jan Larsen.

I de 11 sæsoner den 31-årige stregspiller har været i klubben, har han blandt andet været med til at vinde Aalborg Håndbolds fem seneste danske mesterskaber, to pokaltitler og alle klubbens fem Super Cup-titler.

Derudover er han noteret for fem landskampe for Danmark.

– Aalborg er min klub. Det giver fortsat et sug i maven, hver gang jeg løber på banen i Sparekassen Danmark Arena. Jeg elsker at være en del af holdet og møde ind hver dag, og det glæder jeg mig til fortsat at skulle de næste tre sæsoner. Vi er et rigtig godt sted lige nu, og jeg tror på, at det nuværende hold kun bliver bedre i resten af sæsonen, når vi bliver spillet mere sammen, siger René Antonsen.

Foruden de 412 kampe for Aalborg Håndbold kommer hertil 586 mål. Disse tal kan allerede øges onsdag aften, når Antonsen er på holdkortet i årets sidste hjemmekamp i Herreligaen mod SønderjyskE.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse