MicrosoftTeams-image (3)

Aalborg Håndbold forlænger med anfører

Anfører i Aalborg Håndbold René Antonsen er i gang med sin 11. sæson i klubben, og her kommer han også til at løbe på banen de kommende tre år, da stregspilleren netop har forlænget samarbejdet til 2027.

Den rutinerede stregspiller kom til klubben fra Aalestrup allerede som ungdomsspiller og fik sin første seniorkontrakt i 2011. Bortset fra et toårigt afbræk til ligamodstanderen Ribe-Esbjerg HH er han nu i gang med sin 11. sæson i klubben og er indtil videre noteret for 412 kampe – hvilket gør ham til indehaver af kamprekorden i Aalborg Håndbold. Det er derfor en rutineret Aalborg-spiller, der nu forlænger aftalen.

-René er en vigtig kulturbærer i klubben, han har været med til at gå forrest og har udviklet sig til at blive den klasse stregspiller, han er i dag. Jeg er derfor glad for, at det er lykkes at indgå en ny aftale, så vi fortsat får gavn af hans mange kvaliteter de kommende sæsoner, siger direktør, Jan Larsen.

I de 11 sæsoner den 31-årige stregspiller har været i klubben, har han blandt andet været med til at vinde Aalborg Håndbolds fem seneste danske mesterskaber, to pokaltitler og alle klubbens fem Super Cup-titler.

Derudover er han noteret for fem landskampe for Danmark.

– Aalborg er min klub. Det giver fortsat et sug i maven, hver gang jeg løber på banen i Sparekassen Danmark Arena. Jeg elsker at være en del af holdet og møde ind hver dag, og det glæder jeg mig til fortsat at skulle de næste tre sæsoner. Vi er et rigtig godt sted lige nu, og jeg tror på, at det nuværende hold kun bliver bedre i resten af sæsonen, når vi bliver spillet mere sammen, siger René Antonsen.

Foruden de 412 kampe for Aalborg Håndbold kommer hertil 586 mål. Disse tal kan allerede øges onsdag aften, når Antonsen er på holdkortet i årets sidste hjemmekamp i Herreligaen mod SønderjyskE.

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp som Thomas Arnoldsen i sær ser frem til mod sin tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse