pokal header web

Aalborg Håndbold forlænger med Buster Juul

Med en ny to-årig kontrakt fortsætter den 30-årige fløjspiller således karrieren i det nordjyske, hvor han siden 2013 har spillet foreløbig 412 kampe.

Buster Juul kom oprindeligt til Aalborg Håndbold fra barndomsklubben Skanderborg Håndbold, og siden da har han trukket den røde trøje over hovedet hos holdet med hvem han har vundet fire danske mesterskaber og to pokaltitler, samt deltaget i foreløbig én EHF Champions League-finale.

Ligeledes er han med sine 412 kampe spilleren med næstflest kampe i Aalborg Håndbolds historie, kun overgået af klubkammerat René Antonsen, ligesom Juul med sine foreløbig 1.329 mål nærmer sig Håvard Tvedtens klubrekord på 1.397 scoringer.

– Buster er ganske enkelt meget vigtig for vores klub. Ikke blot som spiller på banen, hvor han over 10 år har holdt et konstant højt niveau, men i høj grad også på grund af den person han er uden for banen. Her har været én af en lille stamme af spillere, der over lang tid har været med til at definere og sidenhen videreføre den kultur vi har, siger direktør Jan Larsen fra Aalborg Håndbold.

– Derfor var det oplagt for os at forlænge samarbejdet med yderligere et par år, og vi er selvsagt meget tilfredse med at Buster bliver i klubben til sommeren 2026, lyder det videre fra Jan Larsen.

For hovedpersonen selv er det også rart at have afklaring på fremtiden i de kommende år.

– Jeg er fortsat utrolig glad for at være en del af Aalborg Håndbold, hvor jeg må sige, at der er sket mere i min tid i klubben end jeg nogensinde turde drømme om. Det er fantastisk at man som spiller kan være så privilegeret at vokse sammen med klubben, hvor jeg altid føler, at jeg har udviklet mig og været med på den helt store scene år efter år, siger Buster Juul.

– Med den nuværende trup in mente, tror jeg fuldt og fast på, at vi inden for de kommende sæsoner kan nå vores ultimative mål om at vinde Champions League, og det er naturligvis et projekt jeg meget gerne vil være del af, fortsætter Buster Juul, der sammen med holdkammeraterne fra Aalborg Håndbold er begyndt på træningen frem mod første opgør i Herreligaen i 2024, der spilles i Sparekassen Danmark Arena lørdag den 3. februar mod GOG.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse