MicrosoftTeams-image (3)

Aalborg Håndbold forlænger med Henrik Møllgaard

Den rutinerede forsvarsgeneral har forlænget sin kontrakt for yderligere et år, så han fortsat er at finde i Aalborg Håndbold frem til sommeren 2024.

Henrik Møllgaard vendte i 2018 tilbage til Aalborg Håndbold efter tre år hos franske PSG Handball, og har siden da været med til at vinde tre mesterskaber og to pokaltitler, samt deltage i finalen i EHF Champions League i 2021.

– Der skal ikke være tvivl om, at Henrik er en spiller og person der har stor betydning for Aalborg Håndbold. Både i kraft af hans evner på banen, men bestemt også via alt det han bringer uden for banen som kulturbærer i vores klub. Derfor var det også oplagt for os at forlænge samarbejdet for yderligere et år, udtaler direktør Jan Larsen fra Aalborg Håndbold.

– Selvom Henrik er i slutningen af sin karriere som håndboldspiller, så har han stadig masser at byde ind med. Den erfaring han har opnået som spiller på både klub- og landshold, nyder alle medspillere godt af hver eneste dag, og ikke mindst vores unge talenter kan lære meget fra en spiller som Henrik, så vi er glade for at have ham i klubben frem til sommeren 2024, lyder det videre fra Jan Larsen.

For Henrik Møllgaard selv var kontraktforlængelsen med Aalborg Håndbold et indlysende valg.

– Det var ikke svært at beslutte mig for at blive i det her fantastiske projekt. Jeg har hele tiden haft tanken, at jeg skulle slutte mit håndboldliv i Aalborg, og jeg er da glad for, at det ikke er helt slut endnu.

– Projektet her i Aalborg driver også mig, jeg vil gerne være med til at prøve at ”følge det til dørs”. Den vanvittige udvikling der har været de seneste år, er stadig spændende at være en del af.

– Selvom der har været stor udskiftning i truppen siden jeg i 2018 kom hjem, så har vi vist, at selv med tabet af store profiler, kan vi stadig lægge på. Både i forhold til at finde nye stjerner, men også at vi er på en hylde, hvor det ikke længere er en drøm at vinde de store titler, men faktisk er et mål. udtaler Henrik Møllgaard, der er noteret for foreløbig 325 kampe og 977 mål for Aalborg Håndbold i karrieren.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skanderborg AGF Foto: Henrik Hansen

Bredden viste atter sit værd i ny ligasejr

Alle mand kom i aktion fredag aften, da Aalborg Håndbold sendte Skanderborg-AGF hjem med et stensikkert 31-22 nederlag. Mindre end to døgn efter sejren over OTP Bank Pick Szeged i...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Dansk landsholdstrup udtaget

Landstræner har fredag formiddag udtaget de spillere, der skal deltage ved landsholdssamlingen 13.-17. marts. Som verdensmestre er Danmark allerede udtaget til OL i paris, og derfor venter der ingen gældende...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....

Håndbold i verdensklasse