MicrosoftTeams-image (3)

Aalborg Håndbold forlænger med Lukas Nilsson

En ny treårig kontrakt forlænger svenske Lukas Nilssons samarbejde med Aalborg Håndbold, så aftalen nu gælder til 2027.

Lukas Nilsson kom til Aalborg Håndbold i sommeren 2023 på en toårig aftale, men der skulle ikke gå meget mere end et halvt år, inden den aftale blev forlænget.

”Lukas har vist en fremragende formkurve og passer rigtig godt ind i vores spil og kultur i klubben. Han har fra dag ét strålet på håndboldbanen, og man kan virkelig mærke, at han trives ved at være her. Det var derfor et helt naturligt valg at forlænge aftalen allerede nu, så vi får glæde af Lukas’ kvaliteter de næste mange år,” udtaler direktør Jan Larsen.

Bagspilleren er indtil videre noteret for 38 kampe og 149 scoringer – sidstnævnte kun overgået af Mads Hoxer og Mikkel Hansen i denne sæson.

“Min familie og jeg er blevet taget rigtig godt i mod, og vi har følt os hjemme i Aalborg fra første dag. Jeg synes, vi har en rigtig god trup, som fungerer utroligt godt sammen både på og uden for banen. Jeg glæder mig til at se, hvordan vi kan bygge på de kommende år, og jeg var aldrig i tvivl om at ville forlænge,” tilføjer Lukas Nilsson.

Torsdag går spillerne på en velfortjent påskeferie, inden Lukas Nilsson sammen med resten af truppen indleder slutspillet i Herreligaen søndag 7. april, hvorefter også to vigtige kvartfinalekampe venter i Machineseeker EHF Champions League.

BSH-14

Ny storsejr sikrer semifinaleplads

Med cifrene 22-33 knuste Aalborg Håndbold dagens modstander fra Bjerringbro-Silkeborg. Niklas Landin med redningsprocent på 45,45%, mens Mads Hoxer og Aleks Vlah hver scorede seks mål. Efter sejre i slutspillets...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...
02152024 Aalborg_HC Zagreb_1001

Pokalkamp mod Skive tirsdag

Næste runde i pokalturneringen afvikles på tirsdag 16. april, når Aalborg Håndbold gæster 1. divisionsklubben Skive fH. Opgøret er således sjette runde af Santander Cup 2024/25, hvor vinderen avancerer til...

Håndbold i verdensklasse