MicrosoftTeams-image (3)

Aalborg Håndbold forlænger med Mads Hoxer Hangaard

Det 21-årige stortalent, der kom til Aalborg Håndbold i sommers, har forlænget sin aftale til sommeren 2026.

Siden skiftet til Aalborg Håndbold fra Mors-Thy Håndbold i den forgangne sommer, er det gået stærkt for den hårdt skydende bagspiller.

– Mads har virkelig taget os med storm, og fra første dag har han med sin professionelle indstilling og tilgang vist, hvorfor han regnes som et af de allerstørste danske talenter på højre back-positionen, og han har uden tvivl også en lysende landsholdskarriere foran sig, udtaler Jan Larsen, administrerende direktør i Aalborg Håndbold.

– Han er gået uimponeret til opgaven og har i adskillige kampe vist, at han er en spiller, der er kampafgørende, så det blev hurtigt klart for os, at vi allerede nu gerne ville lægge yderligere et år på kontrakten, så vi, og ikke mindst vores fans, kan have glæde af Mads’ mange kvaliteter frem til 2026, lyder det videre fra Jan Larsen.

For hovedpersonen selv er starten i Aalborg Håndbold også gået over al forventning.

– Det har virkelig været en drømmestart for mig. Der har været masser af spilletid, og jeg er på kort tid blevet mange erfaringer rigere, ligesom man hver dag til træning lærer en masse fra de mange dygtige medspillere, forklarer Mads Hoxer Hangaard, der ser frem til at kunne kalde Sparekassen Danmark Arena for sin hjemmebane i flere år frem.

– Da jeg fik muligheden for at lave forlængelsen, var det ikke et svært valg at træffe. Jeg stortrives i klubben og glæder mig til at fortsætte min personlige udvikling i de kommende år, ligesom jeg forhåbentlig kan være med til at sikre, at der kommer flere titler hjem til Aalborg, udtaler Mads Hoxer Hangaard.

Foreløbig er det blevet til otte officielle kampe og 45 scoringer for Mads Hoxer Hangaard i den røde Aalborg Håndbold-trøje, ligesom han er noteret for to officielle landskampe for Danmark.

Felix Claar Barca

Lige ved og næsten i Barcelona

En stærk og disciplineret indsats med føring ved pausen var ikke nok, da de regerende mestre fra Barça trak fra i slutfasen og sejrede 32-26 i egen hule. Felix Claar...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

33-39

Holdopstillinger til aftenens kamp

Se Aalborg Håndbold og Barcas opstillinger til aftenens kamp i Machineseeker EHF Champions League. Her kan du se de to holds opstillinger til aftens kamp, der fløjtes i gang kl....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-FC Barcelona Foto: Henrik Hansen

Stor udfordring venter torsdag

De regerende mestre fra Barça er torsdag aften modstanderen på udebane i Machineseeker EHF Champions League. Læs optakt til kampen med Mads Hoxer Hangaard. Efter fire kampe i træk med...