MicrosoftTeams-image (3)

Aalborg Håndbold forlænger med norsk fløjduo

Aalborg Håndbold forlænger kontrakten med den norske fløjduo, Sebastian Barthold og Kristian Bjørnsen, så begge nu løber indtil 30. juni 2025.

Sebastian Barthold kom til klubben i 2017 og har lige siden dannet makkerpar med Buster Juul på venstre fløj. Her er det i skrivende stund allerede blevet til 234 kampe og over 800 mål i den røde trøje. Han tager derfor både del i de danske mesterskaber i 2019, 2020 og 2021 samt flere titler i Santander Cup og Super Cup.

Venstrefløjen havde på forhånd kontrakt til 2024 og lægger derfor endnu et år dertil.

– Jeg er utrolig glad for at forlænge min aftale med klubben. Jeg har allerede været her i fem år, og det er helt vildt, så meget der er sket på den tid. Jeg føler fortsat, at vi bliver bedre dag for dag, og det glæder mig, at jeg nu skal være her minimum tre år mere og vinde endnu flere titler med klubben, siger Sebastian Barthold.

Kristian Bjørnsen på højre fløj, der er svoger til Barthold, følger trop. Efter fem år i Bundesligaen skiftede han i 2021 til Aalborg Håndbold på en 3-årig kontrakt – og denne er ligeledes forlænget med et år, så begge nordmænd indtil videre er at finde i Aalborg til 2025.

På godt et år har han allerede sikret to Super Cup-titler og en pokaltitel, men Bjørnsen er tilpas i Aalborg og er bestemt ikke færdig med at vinde titler med Aalborg Håndbold.

– Jeg synes, det første år i Aalborg har været fantastisk. Både min familie og jeg føler os godt tilpas, og det var derfor ikke nogen svær beslutning at forlænge aftalen – og så mangler jeg stadig at prøve at vinde det danske mesterskab. Med den opbakning og det her hold kunne det passende allerede være i denne sæson, udtaler Kristian Bjørnsen.

– Vi er utroligt stolte over, at både Bjørnsen og Barthold har forlænget deres aftaler. Både på og uden for banen gør de en stor forskel, og det er fantastisk, at de begge ønsker at blive i Aalborg Håndbold de næste mange år, slutter direktør, Jan Larsen.

Felix Claar Barca

Lige ved og næsten i Barcelona

En stærk og disciplineret indsats med føring ved pausen var ikke nok, da de regerende mestre fra Barça trak fra i slutfasen og sejrede 32-26 i egen hule. Felix Claar...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

33-39

Holdopstillinger til aftenens kamp

Se Aalborg Håndbold og Barcas opstillinger til aftenens kamp i Machineseeker EHF Champions League. Her kan du se de to holds opstillinger til aftens kamp, der fløjtes i gang kl....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-FC Barcelona Foto: Henrik Hansen

Stor udfordring venter torsdag

De regerende mestre fra Barça er torsdag aften modstanderen på udebane i Machineseeker EHF Champions League. Læs optakt til kampen med Mads Hoxer Hangaard. Efter fire kampe i træk med...