pokal header web

Aalborg Håndbold forlænger med Victor Kløve

Den talentfulde venstre back har fået forlænget sin kontrakt for yderligere tre år, så han vil være at finde i klubben frem til sommeren 2026.

20-årige Victor Kløve kom allerede som ungdomsspiller til Aalborg Håndbold fra partnerklubben Brønderslev Idrætsforening, og har foreløbig opnået 28 officielle kampe i den rød-hvide Aalborg-trøje, ligesom det indtil videre er blevet til 29 scoringer, heraf 14 i indeværende sæson.

Ligeledes er Kløve noteret for 29 U-landskampe, samt deltagelse for Danmark ved U/20 EM tidligere i år.

– Victor er et af de største talenter på venstre back herhjemme, og så er han jo en af vores egne lokale spillere, der har været igennem hele turen på vores ungdomshold, hvor han har udviklet sig enormt.

– Han har allerede imponeret i sit første år som senior, og vi forventer også, at han i løbet af et par sæsoner vil være blandt de bedste på sin plads i HTH Herreligaen. Derfor lå det også lige for at forlænge aftalen med ham, så vi og vores mange fans fortsat kan få glæde af hans evner de kommende år.

For Victor Kløve var der heller ikke meget tøven, da muligheden for en forlængelse bød sig.

– Der er ingen tvivl om, at jeg stortrives i klubben og som ung spiller får man næppe et bedre miljø at udvikle sig i, end det jeg hver dag er en del af. Så da jeg blev tilbudt muligheden for at forlænge min kontrakt, var det en no-brainer for mig at takke ja.

– Samtidig er jeg utrolig glad for at være en del af en klub med store ambitioner, og ikke mindst en stærk hjemmebane med et medlevende publikum. Så jeg glæder mig til de kommende år, og håber at jeg kan bidrage til at vi får endnu flere titler til klubben, lyder det fra Victor Kløve.

Sebastian BARTHOLD, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Bjørnsen og Barthold i Norges bruttotrup

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med i den norske OL-bruttotrup, der samles til træningslejr i slutningen af juni. Træningslejren er en del af nordmændenes optakt til OL i...
3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Byd på de kampbrugte spillertrøjer nu!

Du kan nu sikre dig en helt unik souvenir fra guldsæsonen 2023/24 i Herreligaen. Også i år afholdes der auktion over spillernes kampbrugte trøjer fra opgørene i den danske Herreliga....
_HHD8042

Seks mand i Danmarks bruttotrup

Hele seks Aalborg Håndbold-spillere er med i landsholdets bruttotrup til sommerens OL i Paris. Således har landstræner Nikolaj Jacobsen mandag formiddag udvalgt 20 spillere til den bruttotrup der senere på...

Håndbold i verdensklasse