MicrosoftTeams-image (3)

Aalborg Håndbold forlænger med Victor Kløve

Den talentfulde venstre back har fået forlænget sin kontrakt for yderligere tre år, så han vil være at finde i klubben frem til sommeren 2026.

20-årige Victor Kløve kom allerede som ungdomsspiller til Aalborg Håndbold fra partnerklubben Brønderslev Idrætsforening, og har foreløbig opnået 28 officielle kampe i den rød-hvide Aalborg-trøje, ligesom det indtil videre er blevet til 29 scoringer, heraf 14 i indeværende sæson.

Ligeledes er Kløve noteret for 29 U-landskampe, samt deltagelse for Danmark ved U/20 EM tidligere i år.

– Victor er et af de største talenter på venstre back herhjemme, og så er han jo en af vores egne lokale spillere, der har været igennem hele turen på vores ungdomshold, hvor han har udviklet sig enormt.

– Han har allerede imponeret i sit første år som senior, og vi forventer også, at han i løbet af et par sæsoner vil være blandt de bedste på sin plads i HTH Herreligaen. Derfor lå det også lige for at forlænge aftalen med ham, så vi og vores mange fans fortsat kan få glæde af hans evner de kommende år.

For Victor Kløve var der heller ikke meget tøven, da muligheden for en forlængelse bød sig.

– Der er ingen tvivl om, at jeg stortrives i klubben og som ung spiller får man næppe et bedre miljø at udvikle sig i, end det jeg hver dag er en del af. Så da jeg blev tilbudt muligheden for at forlænge min kontrakt, var det en no-brainer for mig at takke ja.

– Samtidig er jeg utrolig glad for at være en del af en klub med store ambitioner, og ikke mindst en stærk hjemmebane med et medlevende publikum. Så jeg glæder mig til de kommende år, og håber at jeg kan bidrage til at vi får endnu flere titler til klubben, lyder det fra Victor Kløve.

Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk info til kampen mod TMS Ringsted

Læs praktiske informationer til eftermiddagens opgør i Herreligaen mod TMS Ringsted. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens kamp. Køb via linket herunder. Køb dine billetter her Har du...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Sebastian Barthold (6) Aalborg Håndbold

Lørdagsbrag mod TMS Ringsted

Fløjspiller Sebastian Barthold vil lørdag være med til at sikre, at Aalborg Håndbold fortsat har maksimumpoint i Herreligaen når opgøret mod TMS Ringsted er afviklet. Læs optakt til kampen her....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-MKD HC Eurofarm Pelister Foto: Henrik Hansen

Overlegen Champions League-sejr til Aalborg Håndbold

Den gode start på sæsonens europæiske opgør fortsatte onsdag aften, da nordmakedonske HC Eurofarm Pelister blev sendt hjem med et nederlag på hele 38-23. Sæsonens første hjemmekamp i Machineseeker EHF...

Håndbold i verdensklasse