MicrosoftTeams-image (3)

Aalborg Håndbold gæster Mors-Thy lørdag

Lørdag kl. 15.00 venter en ny udfordring i HTH Herreligaen, når Mors-Thy Håndbold er modstanderen på udebane. Læs optakt til kampen med Mads Hoxer.

I onsdagens opgør mod THW Kiel spillede Mads Hoxer en vigtig rolle, både med sine fem scoringer, men også med en særdeles vigtig tackling i de døende sekunder af opgøret.

– Det var en fed oplevelse for mig i onsdags, det var første gang jeg var der og synes det var en vild arena med god stemning. Ser vi på kampen, så synes jeg langt hen ad vejen, at vi spiller en rigtig fin kamp, men der var også nogle få perioder hvor vi lukker dem ind i kampen igen. Set på de sidste 10 minutter var det godt at vi fik et point, lyder det fra Mads Hoxer, der ser ekstra meget frem til lørdagens kamp i Thy Hallen, hvor han står over for flere af de tidligere holdkammerater.

– Det bliver lidt underligt at spille mod Mors-Thy. Når man skifter klub, glæder man sig altid til at skulle spille mod klubben hvor man kom fra, men jeg prøver at tage det som en helt normal kamp. Der kommer dog mange venner og familie på tribunerne ved jeg. Om de holder med mig ellers Mors-Thy? Det ved jeg ikke, men jeg håber da de holder med mig, lyder det med et smil fra Aalborg Håndbolds talentfulde højre back.

Med seks point efter ni kampe er Mors-Thy inden lørdagens opgør placeret på en 11. plads i HTH Herreligaen. Holdets point er kommet i hus via sejre over Fredericia HK og Nordsjælland Håndbold, om end man mod GOG og KIF Kolding blot tabte med henholdsvis to og et mål.

Vi skal spille som i de andre kampe, så er jeg sikker på, at vi set over hele kampen er et bedre hold end dem.

– På udebane i Thy Hallen kan være et svært sted at spille. Det kan lyde underligt, når vi lige har spillet foran knap 8.000 fans i Kiel, men det kan være næsten lige så svært at spille i en mindre hal som den i Thisted. Jeg har hørt at der er udsolgt, så der kommer uden tvivl fuldt tryk på. Vi skal være klar på, at de vil forsøge at løbe meget på os og spille hurtigt, vurderer Mads Hoxer og analyserer videre:

– Som tophold får vi altid 100 procent fra modstanderne, det så vi mod SønderjyskE og Fredericia, og jeg er sikker på det samme vil ske i morgen. Mors-Thy kommer ind til kampen med en tro på at de kan slå os. Derfor er det vigtigt, at vi hurtigt får fjernet den tro. Kommer man i modgang deroppe bliver det svært at finde timingen i spillet; jo længere tid de er med i kampen, jo større bliver trykket. Jeg håber og tror at vi kommer derfra med to point, men der er ingen grund til at give dem lov til at få deres spil i gang, lyder det fra Aalborg Håndbold-talentet, der har opskriften på sejr klar.

– Vi skal så vidt muligt sørge for, at kampen bliver spillet på vores præmisser. Vi skal spille som i de andre kampe, så er jeg sikker på, at vi set over hele kampen er et bedre hold end dem. Nøglen for os er, at få afslutninger på angrebene hver gang, være hurtige i tilbageløbene, samt at være boldsikre når vi er i angreb, så skal vi nok vinde, afrunder Mads Hoxer.

Lørdagens opgør spilles kl. 15.00 i Thy Hallen i Thisted. Kampen kan også følges direkte via TV2 Play.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skanderborg AGF Foto: Henrik Hansen

Bredden viste atter sit værd i ny ligasejr

Alle mand kom i aktion fredag aften, da Aalborg Håndbold sendte Skanderborg-AGF hjem med et stensikkert 31-22 nederlag. Mindre end to døgn efter sejren over OTP Bank Pick Szeged i...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Dansk landsholdstrup udtaget

Landstræner har fredag formiddag udtaget de spillere, der skal deltage ved landsholdssamlingen 13.-17. marts. Som verdensmestre er Danmark allerede udtaget til OL i paris, og derfor venter der ingen gældende...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....

Håndbold i verdensklasse