MicrosoftTeams-image (3)

Aalborg Håndbold henter Champions League topscorer

Aalborg Håndbold er stolte af, at det er lykkes at hente endnu en spiller fra øverste hylde i form af den slovenske landsholdsspiller Aleks Vlah.

Den 25-årige bagspiller kommer til fra RK Celje og har med sit store overblik og skarpe skud allerede bevist sit værd i Europa.

Han er nuværende topscorer i denne sæsons Machineseeker EHF Champions League med 77 mål i 11 kampe, og med det store potentiale ser vi frem til at byde ham velkommen til sommer 2023 på en 3-årig aftale.

”Jeg har fulgt Aleks i flere år, og han gjorde sig særdeles bemærket med syv scoringer, da vi mødte Celje i Sparekassen Danmark Arena tidligere på sæsonen. Han er en spændende spiller og er allerede en af frontfigurerne på det slovenske landshold, hvilket også vidner om hans mange kvaliteter. Jeg er derfor stolt over, at det er lykkes os at hente ham til Aalborg,” udtaler direktør, Jan Larsen.

Sloveneren har allerede mange års international erfaring, som startede i EHF Cup med slovenske RD Koper i 2016 som blot 18-årig. Siden gik turen til de kroatiske mestre HC PPD Zagreb i tre sæsoner, inden han i 2021 skiftede tilbage til hjemlandet og RK Celje.

Han har ligeledes flere A-landskampe på CV’et og blev senest slovensk topscorer ved det netop afsluttede verdensmesterskab i januar. Her endte Vlah og Slovenien på en tiendeplads.

Nu er han klar til nye udfordringer i den danske liga:

”Jeg synes, Aalborg Håndbold er en virkelig spændende klub, og jeg ser frem til de nye
udfordringer efter sommerferien. Det er altid fedt at være på besøg i Aalborg som udehold, hvor der er fulde huse og tryk på fra de mange håndboldglade fans, og jeg glæder mig til at starte,” udtaler Aleks Vlah.

Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk info til kampen mod TMS Ringsted

Læs praktiske informationer til eftermiddagens opgør i Herreligaen mod TMS Ringsted. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens kamp. Køb via linket herunder. Køb dine billetter her Har du...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Sebastian Barthold (6) Aalborg Håndbold

Lørdagsbrag mod TMS Ringsted

Fløjspiller Sebastian Barthold vil lørdag være med til at sikre, at Aalborg Håndbold fortsat har maksimumpoint i Herreligaen når opgøret mod TMS Ringsted er afviklet. Læs optakt til kampen her....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-MKD HC Eurofarm Pelister Foto: Henrik Hansen

Overlegen Champions League-sejr til Aalborg Håndbold

Den gode start på sæsonens europæiske opgør fortsatte onsdag aften, da nordmakedonske HC Eurofarm Pelister blev sendt hjem med et nederlag på hele 38-23. Sæsonens første hjemmekamp i Machineseeker EHF...

Håndbold i verdensklasse