MicrosoftTeams-image (3)

Aalborg Håndbold henter Fabian Norsten

Det svenske målmandstalent kommer til Aalborg fra tyske VfL Gummersbach og får en treårig kontrakt fra sommeren 2023.

22-årige Norsten har fået sin håndboldopdragelse i svenske Hammarby IF, inden han i 2019 skiftede til IFK Skövde, som han repræsenterede i den hjemlige Handbollsligaen frem til sommeren 2022, hvor turen gik til Tyskland.

 

Fra sommeren 2023 skal den knap to meter høje Norsten dog vogte målet hos Aalborg Håndbold, hvor han sammen med Niklas Landin vil udgøre målmandsduoen i klubben.

 

– Fabian er et af de største svenske målmandstalenter, og det understreges af hans 16 U-landskampe, og tre A-landskampe på visitkortet, ligesom han kommer hertil med værdifuld erfaring fra både den bedste svenske og tyske række, udtaler direktør Jan Larsen fra Aalborg.

Hovedpersonen selv glæder sig til at tiltræde i Aalborg Håndbold i den kommende sæson.

 

– Det bliver spændende at få lov at repræsentere Aalborg Håndbold i de kommende år, det er et utrolig godt hold jeg kommer til, det bedste i Skandinavien, og jeg håber at kunne bidrage så meget som muligt.

 

– Samtidig glæder jeg mig også til at komme til Danmarks største hjemmebane og spille for de mange fans i byen, det bliver helt sikkert en stor oplevelse, udtaler Fabian Norsten.

 

Med tilgangen af Fabian Norsten får Aalborg Håndbold to nye målvogtere i truppen fra sæsonen 2023/2024, hvilket samtidig betyder, at man efter den nuværende sæson tager afsked med målmændene Simon Gade og Mikael Aggefors.

 

– Simon har gennem de seneste tre sæsoner gennemgået en fantastisk udvikling og har i den grad en del af æren for, at vi har vundet mange titler i den periode. Nu er tiden dog kommet for Simon til at prøve sig af i nye omgivelser, men vi glæder os naturligvis over, at det først sker efter denne sæson, hvor vi sammen har ambitioner om at hjembringe flere titler, udtaler Jan Larsen.

 

– For Mikael Aggefors’ vedkommende er han i gang med sin syvende sæson hos os, og gennem den tid er han med sin professionalisme og fantastiske indstilling blevet en af kulturbærerne i klubben. Han har været stærkt medvirkende med til at løfte os til et nyt niveau, og det betyder også, at det bliver med stort vemod når vi til sommer skal tage afsked med ham, når han flytter hjem til Sverige, lyder det videre fra Jan Larsen.

 

Foto: VFL Gummersbach

Felix Claar Barca

Lige ved og næsten i Barcelona

En stærk og disciplineret indsats med føring ved pausen var ikke nok, da de regerende mestre fra Barça trak fra i slutfasen og sejrede 32-26 i egen hule. Felix Claar...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

33-39

Holdopstillinger til aftenens kamp

Se Aalborg Håndbold og Barcas opstillinger til aftenens kamp i Machineseeker EHF Champions League. Her kan du se de to holds opstillinger til aftens kamp, der fløjtes i gang kl....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-FC Barcelona Foto: Henrik Hansen

Stor udfordring venter torsdag

De regerende mestre fra Barça er torsdag aften modstanderen på udebane i Machineseeker EHF Champions League. Læs optakt til kampen med Mads Hoxer Hangaard. Efter fire kampe i træk med...