pokaler_header_new

Aalborg Håndbold henter norsk top-keeper i Elverum

Det bliver den 25-årige Morten Nergaard fra den norske top-klub Elverum, der fra 1. juli bliver makker med Ole Erevik i målet i Aalborg Håndbold. Morten Nergaard afløser  Søren Pedersen, som skifter til Mors-Thy Håndbold efter denne sæson.

Morten Nergaard regnes blandt de tre-fire bedste målmænd i Norge og er en del af det norske bobler-landshold. Han har spillet fem A-landskampe og ca. 20 kampe for U- og Y-landshold.

Morten Nergaard har altid spillet i Elverum, hvor han har været en del af førsteholdet, siden han var 16 år. Han har vundet sølv i den norske Postenliga med Elverum de tre seneste sæsoner og var norsk pokalmester i 2008, ligesom han har spillet mange europæiske kampe for klubben.

– Morten er en reaktionsstærk målmand, der som første keeper i Elverum har markeret sig blandt de bedste i den hjemlige norske liga i de seneste sæsoner. Vi tror på ham som en perfekt makker til Ole Erevik, og vi har i de to en meget stærk målmandsduo, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold.

– Efter at have spillet i Elverum i hele min karriere, så er tiden inde i at prøve mig selv af i en ny klub og en ny liga. Aalborg Håndbold og den danske liga er en drøm, der går i opfyldelse for mig. Jeg får mulighed for at udvikle mit spil yderligere, træne noget bedre og på et højere niveau, siger Morten Nergaard, der i disse dage er med i slutspillet med Elverum.
 

termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...
fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...