pokaler_header_new

Aalborg Håndbold igen med i “10.000 til håndbold” i Herning

Sidste efterår fyldte 12.138 tilskuere Jyske Bank Boxen´i Herning til "10.000 til håndbold". Den succes har de fire store jyske håndboldklubber, Bjerringbro-Silkeborg, Aalborg Håndbold, Skjern Håndbold og KIF Kolding sat sig for at gentage lørdag 12. november.

Her mødes Aalborg Håndbold og Bjerringbro-Silkeborg og Skjern Håndbold og KIF Kolding. De to kampe flyttes til Jyske Bank Boxen i Herning, og TV 2 viser begge kampe. Aalborg Håndbolds kamp er kl. 14.15, og vi er på udebane mod Bjerringbro-Silkeborg. Den anden kamp spilles kl. 16.15.

Aalborg Håndbold var med i "10.000 til håndbold" i fjor  under AaB-navnet og havde da hjemmebane mod Skjern Håndbold. For direktør Jan Larsen har det været helt naturligt at gå med i den store håndbold-begivenhed igen.

– Vi havde en rigtig god dag i Jyske Bank Boxen sidste år, og vi glæder os alle sammen til at blive en del af "10.000 til håndbold" igen. Vi har bevaret navnet "10.000 til håndbold", fordi det er et rigtigt godt brand, så vi går efter atter at få udsolgt. I år er vi udehold, og det bliver selvfølgelig lidt anderledes i forhold til sidste sæson, hvor vi flyttede en hjemmekamp med alt, hvad det indebærer, siger Jan Larsen.

De fire klubber råder til sammen over en lang række profiler i verdensklasse. Vi kommer selv med spillere som Kristian Kjelling, Håvard Tvedten, Jonas Larholm, Henrik Møllgaard, Jacob Bagersted og Ole Erevik, mens BSV har profiler som Niklas Landin, Robert Arrhenius, Fredrik Petersen. Kolding har Lars Christiansen, Bo Spellerberg og Kasper Irming, mens Skjern byder ind med blandt andre jesper Jensen, Claus Møller Jakobsen og Kasper Søndergaard.

Sidste år tog det kun 10 dage at sælge de 12.138 billetter, og arrangørklubberne kunne have solgt 15.000-17.000 billetter. Derfor opfordrer vi interesserede til at være hurtig på tasterne. Det offentlige billetsalg onsdag i morgen, onsdag 21. september kl. 16.00, hvor der kan købes billetter på www.10.000tilhaandbold.dk.

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...