MicrosoftTeams-image (3)

Aalborg Håndbold jagter femte Super Cup-titel på stribe

For første gang i den nye sæson mødes Aalborg Håndbold og GOG onsdag aften når årets Super Cup skal afgøres. Anfører René Antonsen ser her frem mod opgøret, der spilles i Arena Randers.

Søndag aften var der endelig noget på spil, da det på udebane blev til sejr over TTH Holstebro i Santander Cup i et opgør der, trods sejren, bar præg af at være sæsonens første kamp

– Jeg synes der var mange fine ting vi kan tage med videre, ikke mindst offensivt, hvor vi fik mange mand i spil og fik vist nogle af de takter vi har øvet os på i opstarten. Defensivt så vi til gengæld lidt vaklende ud i perioder. Vi havde ikke den kompakthed vi har søgt at få på plads i opstarten, så der har vi stadig noget arbejde foran os. Heldigvis er sæsonen stadig ung, og det ville være underligt hvis alt sad lige i skabet med det samme, lyder det tirsdag eftermiddag fra René Antonsen.

I den forgangne sæson blev det til hele ni kampe mod GOG på tværs af de forskellige turneringer, så de to hold kender hinanden særdeles godt. Alligevel bliver det anderledes onsdag aften, i det begge mandskaber i løbet af sommeren har haft stor af- og tilgang på både spiller- og trænersiden.

– Vi spillede jo nærmest mod hinanden hver anden weekend sidste sæson, men denne gang er det svært at spå om hvad det bliver for en kamp. Dels fordi det kun er den anden betydende kamp i sæsonen for begge hold, dels på grund af de mange ændringer i trupperne, hvor GOG jo blandt andet har fået ny træner.

– Derfor forventer jeg ikke en kamp på allerøverste niveau fra nogen af mandskaberne, men momentvis vil man helt sikkert set det. Det vi ved, er at det altid er en intens fight mod GOG, og så er der jo en rivalisering der giver lidt ekstra tænding; sådan skal det være når man spiller om en titel, forklarer anføreren videre og kommer med sit bud på hvad der kræves af Aalborg Håndbold-truppen for at hjemtage sæsonens første titel.

Det er altid en intens fight mod GOG, og så er der jo en rivalisering der giver lidt ekstra tænding; sådan skal det være når man spiller om en titel

– Først og fremmest skal vi stå bedre i forsvaret end vi gjorde i søndags i Holstebro, for det er vigtigt at vi giver målmændene bedre betingelser. Samtidig skal vi holde fart og tempo i kampen og ikke mindst gerne få vores brede trup i spil. Det kan virke enkelt, men vi ved at det bliver en hård kamp. Kan vi få tingene til at flyde og kan vi hjælpe hinanden bedre i de svære situationer, så ender vi forhåbentlig på et godt sted når kampen er slut.

Årets udgave af Sparekassen Danmark Super Cup afvikles i Arena Randers, et sted hvor Aalborg Håndbold ikke normalt spiller kampe i den hjemlige liga.

– Det er altid spændende at se hvad man kommer ned til, men vi ved at Super Cup’en altid er et fedt arrangement med mange tilskuere, så jeg forventer fuldt hus igen i morgen i en for os ny arena og vi glæder os til at spille et andet sted end vi er vant til, afrunder René Antonsen.

Onsdagens Sparekassen Danmark Super Cup afvikles som et dobbeltopgør hvor Team Esbjerg og Odense Håndbold fra Kvindeligaen indleder aftenen med deres kamp kl. 18.30, inden opgøret mellem Aalborg Håndbold og GOG spilles kl. 20.30. Begge kampe kan ses direkte på TV2 Sport og TV2 Play med optakt fra kl. 18.00.

Der er fortsat ledige billetter til salg til årets Sparekassen Danmark Super Cup – dem kan du købe her.

Sparekassen Danmark Super Cup har været afviklet siden 2012 og Aalborg Håndbold har foreløbig vundet titlen fem gange, mens GOG endnu har en sejr til gode.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skanderborg AGF Foto: Henrik Hansen

Bredden viste atter sit værd i ny ligasejr

Alle mand kom i aktion fredag aften, da Aalborg Håndbold sendte Skanderborg-AGF hjem med et stensikkert 31-22 nederlag. Mindre end to døgn efter sejren over OTP Bank Pick Szeged i...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Dansk landsholdstrup udtaget

Landstræner har fredag formiddag udtaget de spillere, der skal deltage ved landsholdssamlingen 13.-17. marts. Som verdensmestre er Danmark allerede udtaget til OL i paris, og derfor venter der ingen gældende...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....

Håndbold i verdensklasse