pokaler_header_new

Aalborg Håndbold knækker cancer med Dea Poulsen

Til onsdagens kvartfinale i Santander Cup mod KIF Kolding København slår vi et slag for Knæk Cancer i samarbejde med Dea Poulsen.

Sidste år samlede Dea alene 41.000 kroner sammen til Knæk Cancer, og checken overrakte hun til en imponeret direktør i Aalborg Håndbold og ambassadør i Kræftens Bekæmpelse, Jan Larsen. De er sidenhen blevet enige om i år at knække canceren sammen, og det kulminerer onsdag i forbindelse med kvartfinalen i Santander Cup. Om samarbejdet udtaler Jan Larsen:

– Vi i Aalborg Håndbold støtter naturligvis Knæk Cancer. Der er rigtig mange, som har haft det helt tæt på livet, og vi er glade for at kunne give vores bidrag i samarbejde med en ildsjæl som Dea.

– Vores måde at gøre det på bliver i form af en masse aktiviteter i forbindelse med kampen på onsdag. Jeg håber, folk vil støtte op om det, så vi kan samle en masse penge ind i den gode sags tjeneste, slutter Jan Larsen.

I forbindelse med kampen onsdag vil der mulighed for at støtte Knæk Cancer på flere måder. Allerede nu kan du købe en to-retters menu i Carlsberg Caféen inden kampen. I dagens anledning vil vi i samarbejde med vores madleverandør, Victors Køkken & Catering, donere 20 kroner til Knæk Cancer for hver solgt cafébillet.

Der vil til kampen også være en tombola med masser af fede præmier. Du kan bl.a. vinde et rejsegavekort fra SunCharter på 2.000 kroner, og pengene fra de solgte lodder går ubeskåret til Knæk Cancer.

Hvis du kigger forbi merchandiseboden på onsdag, har du også mulighed for at støtte Knæk Cancer samtidigt med, du erhverver dig en fed souvenir. Du kan købe et ’Dansk Mester Halstørklæde’ produceret i samarbejde med vores hovedsponsor, Jutlander Bank. Det kan købes for 100 kr., og for hvert solgt halstørklæde vil vi sammen donere 35 kroner.

Allerede nu kan du ligeledes støtte via MobilePay. Du kan støtte med et vilkårligt beløb, og overførslen skal ske til 26 29 50 58 – Knæk Cancer Med Dea.

Foruden det vigtige slag uden for banen er der også tale om et særdeles vigtigt opgør på banen, når der kæmpes om en plads til Final4. Du kan stadig nå at sikre dig billet til kampen og få et brag af en håndboldoplevelse. Køb din billet her.
 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...