MicrosoftTeams-image (3)

Aalborg Håndbold med nyt ungdoms set-up for sæsonen 2022/23

Som noget nyt vil Aalborg Håndbold fra sæsonen 2022/23 udvide U17-gruppen, hvilket konkret betyder, at vi i Aalborg Håndbold går fra en træningsgruppe på 12-14 spillere til en træningsgruppe på 24-26 spillere.

Denne ambitiøse talentsatsning er lavet i samarbejde med vores samarbejds- og holdfællesskabsklubber, og forhåbentligt vil det på sigt gavne og løfte niveauet for mange nordjyske håndboldklubber.

”Vi har i Nordjylland en kæmpe talentmasse, og vi synes derfor, at det giver rigtig god mening at holde tragten bred, så flest mulig af vores unge, håbefulde håndboldtalenter kan få træning på allerhøjeste niveau med et seriøst og fordrende træningsmiljø, hvilket forhåbentligt også kan fastholde endnu flere spillere på sigt” udtaler Benjamin Batsberg.

Vi har i Aalborg Håndbold gennem flere sæsoner måtte sande, at vores nordjyske talenter tager på efterskoler eller lignende tilbud. Det er ikke et problem, men vi vil rigtigt gerne have vores unge håndboldspillere retur igen. Derfor giver denne talentsatsning rigtig god mening, da vi forhåbentligt herigennem kan skabe et endnu bedre træningsmiljø med mange gode spillere samlet, hvor vi kan udvikle hinanden igennem sund konkurrence.

”Modeller som denne er ikke revolutionerende, og flere klubber har allerede lignende set-ups. Det har vi selvfølgelig, som klub, kigget på og er blevet inspireret af. Derudover er dansk talentudvikling i løbende udvikling, og vi bliver nødt til at følge med, hvis vi fortsat vil udvikle spillere, der kan gøre sig gældende på allerhøjeste niveau” udtaler talentchef, Per Jessen.

Har du et ønske om at blive en del af Aalborg Håndbold Ungdom eller høre nærmere om miljøet, er du meget velkommen til at kontakte Per Jessen på 72690656 eller Benjamin Batsberg på 26626263.

Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...

Håndbold i verdensklasse