MicrosoftTeams-image (3)

Aalborg Håndbold med nyt ungdoms set-up for sæsonen 2022/23

Som noget nyt vil Aalborg Håndbold fra sæsonen 2022/23 udvide U17-gruppen, hvilket konkret betyder, at vi i Aalborg Håndbold går fra en træningsgruppe på 12-14 spillere til en træningsgruppe på 24-26 spillere.

Denne ambitiøse talentsatsning er lavet i samarbejde med vores samarbejds- og holdfællesskabsklubber, og forhåbentligt vil det på sigt gavne og løfte niveauet for mange nordjyske håndboldklubber.

”Vi har i Nordjylland en kæmpe talentmasse, og vi synes derfor, at det giver rigtig god mening at holde tragten bred, så flest mulig af vores unge, håbefulde håndboldtalenter kan få træning på allerhøjeste niveau med et seriøst og fordrende træningsmiljø, hvilket forhåbentligt også kan fastholde endnu flere spillere på sigt” udtaler Benjamin Batsberg.

Vi har i Aalborg Håndbold gennem flere sæsoner måtte sande, at vores nordjyske talenter tager på efterskoler eller lignende tilbud. Det er ikke et problem, men vi vil rigtigt gerne have vores unge håndboldspillere retur igen. Derfor giver denne talentsatsning rigtig god mening, da vi forhåbentligt herigennem kan skabe et endnu bedre træningsmiljø med mange gode spillere samlet, hvor vi kan udvikle hinanden igennem sund konkurrence.

”Modeller som denne er ikke revolutionerende, og flere klubber har allerede lignende set-ups. Det har vi selvfølgelig, som klub, kigget på og er blevet inspireret af. Derudover er dansk talentudvikling i løbende udvikling, og vi bliver nødt til at følge med, hvis vi fortsat vil udvikle spillere, der kan gøre sig gældende på allerhøjeste niveau” udtaler talentchef, Per Jessen.

Har du et ønske om at blive en del af Aalborg Håndbold Ungdom eller høre nærmere om miljøet, er du meget velkommen til at kontakte Per Jessen på 72690656 eller Benjamin Batsberg på 26626263.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-KIF Kolding  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold cruisede til sejr

Uden at spille sig ud sejrede Aalborg Håndbold onsdag aften over KIF Kolding, der måtte forlade Sparekassen Danmark Arena med et nederlag på 35-31. Efter lørdagens storsejr over GOG på...
Aalborg Håndbold - Lemvig Thyborøn Håndbold.

Læs praktisk info til aftenens opgør mod KIF Kolding

Læs praktiske informationer til aftenens opgør i Herreligaen mod KIF Kolding. Husk at vi fejrer “Legendedag” hvor du kan møde Håvard Tvedten. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Norsten: Vi skal være klar fra start mod Kolding

Onsdag aften er Aalborg Håndbold tilbage på hjemmebanen i Sparekassen Danmark Arena, når KIF Kolding kommer på besøg til 7. runde i Herreligaen. Læs optakt med målmand Fabian Norsten. Efter...

Håndbold i verdensklasse