pokaler_header_new

Aalborg Håndbold møder nyoprykkede Skive FH i Aalestrup

Kamp mandag aften mod Haslum, hårde træninger tirsdag og onsdag – kamp igen torsdag kl. 18.30 i Aalestrup, kamp lørdag og søndag i Skjern.

Sæsonen nærmer sig med raske skridt for Aalborg Håndbolds liga-herrer. Kampen i Aalestrup-Hallen er første kamp i FTZ Cup – de såkaldte KFUM-mesterskaber, hvor der i år spilles efter knock out princippet. Ikke sådan, at et hold er helt ude, hvis en kamp tabes, for alle hold er sikret tre kampe torsdag til søndag – men muligheden for at vinde turneringen er væk i tilfælde af et nederlag.

Torsdagens modstander Skive er nyoprykker i ligaen. Kom fra baghjul efter en flot sæson og spillede sig op fra kvalifikationsspillet, der bl.a. betød, at Fredericia og HC Midtjylland ´røg ud.

Skibonitterne har valgt at fortsætte med samme stamme, som sikrede oprykningen, dog bl.a. suppleret af stregspilleren Christoffer Cichosz Mikkelsen, der har liga-erfaring fra Lemvig. En anden spiller med liga-erfaring er Morten Post, der tidligere har optrådt for Bjerringbro. Målet vogtes af et stort talent, Kristoffer Laursen og øvrige markante spillere er KIm Worsøe, Mark betzer, Andreas Nielsen og Jesper Czismadia.

Holdet træner af Kurt Nielsen, tidligere Team Tvis Holstebro, og tidligere U- landstræner og assistent på A-landsholdet.

Aalborg Håndbolds cheftræner Jakob Vestergaard stiller med samme trup som til kampen mod Haslum i mandags.

Efter kampen drager holdets to U 19-landsholdsspillere til VM i Argentina – og er først tilbage igen 22. august.

 

flodman-profil

Andreas Flodman fuldender trekløveret fra Alingsås

Der var én, der var to, og nu er der tre spillere i Aalborg Håndbolds trup, der kommer fra den samme svenske klub, Alingsås. Først kom Mikael Aggefors i 2016,...
681F137B-CD5C-4FDA-B369-C5D408FA293A

Sejr i nordisk testkamp

Onsdag aften bød på et spændende nordisk brag, da vi tørnede sammen med Kolstad Håndball i en testkamp. Vi trak os sejrrigt ud af opgøret med slutcifrene 28-23 efter en...
rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...