MicrosoftTeams-image (3)

Aalborg Håndbold og b.energy skaber nyt skovområde i Aalborg

I kampen for den grønne omstilling vil energiselskabet b.energy og Aalborg Håndbold plante mere end 10.000 træer i Aalborg i samarbejde med organisationen Plant et Træ og Aalborg Kommune. Det nye skovområde skal navngives af Aalborg Håndbolds fans og indvies af Aalborgs borgmester Thomas Kastrup Larsen den 18. november.

Skovrejsningen vil være med til at forbedre biodiversiteten, ligesom borgere og naturelskere i Aalborg også kan glæde sig til et nyt grønt område, der placeres ved Sofiendal Enge i det syd-vestlige Aalborg.

Udover at være officiel samarbejdspartner med Aalborg Håndbold er b.energy mere end bare et elselskab. Virksomheden tilbyder således en række klimavenlige og bæredygtige løsninger, og for hver ny kunde b.energy får plantes et nyt træ.

Det glæder derfor CEO Martin Juul Møller fra b.energy, at man sammen med Aalborg Håndbold og Plant et Træ inden længe kan indvie et nyt nordjysk skovområde.

– Vi tror på en bekymringsfri fremtid drevet af den grønne omstilling. Sammen med vores gode partner fra Aalborg Håndbold er vores ambition at gøre en konkret forskel for borgerne i Aalborg, udtaler Martin Juul Møller.

Hos Aalborg Håndbold glæder direktør Jan Larsen sig over, at klubben inden længe vil være med til at gøre en forskel ved at støtte det nye projekt.

– Vi er naturligvis bevidste om, at vi som virksomhed har et socialt og grønt ansvar. Derfor håber vi også, at vi kan bruge den platform vi har til at udbrede budskabet om at støtte op om det nye skovområde, udtaler Jan Larsen.

Hvad skal skoven hedde?

Fra i dag søndag 30. oktober til og med 3. november er det muligt at komme med forslag til navnet på den nye skov.

Via linket herunder kan man gå ind på b.energys hjemmeside og give sit forslag til, hvad den nye skov skal hedde. Efterfølgende vil en jury fra Aalborg Håndbold udvælge de tre bedste forslag, der kommer til afstemning online hos Aalborg Håndbolds fans.

Det endelige navn afsløres i forbindelse med indvielsen af skovområdet den 18. november kl. 14:00 med deltagelse af Aalborgs borgmester Thomas Kastrup Larsen, samt spillere og ledere fra Aalborg Håndbold.

Fans og presse også er velkommen til arrangementet.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...
02152024 Aalborg_HC Zagreb_1001

Pokalkamp mod Skive tirsdag

Næste runde i pokalturneringen afvikles på tirsdag 16. april, når Aalborg Håndbold gæster 1. divisionsklubben Skive fH. Opgøret er således sjette runde af Santander Cup 2024/25, hvor vinderen avancerer til...
arena-veszprem

Flyv med os til kvartfinalen i Veszprém!

Kom med Aalborg Håndbold og Rejsechefen til Champions League kvartfinalen i Veszprém! Nu har du mulighed for at rejse med holdet med privatfly til den vigtige kvartfinale i Veszprém. Afrejse...

Håndbold i verdensklasse