MicrosoftTeams-image (3)

Aalborg Håndbold og Energinord indgår tre-årig samarbejdsaftale

Med den nye tre-årige aftale bliver Energinord ny Eksklusivpartner i Aalborg Håndbold og dermed blandt de største samarbejdspartnere i klubben. Begge parter ser samarbejdet som en stor mulighed for at skabe involvering og merværdi for de mange tusinde tilskuere, der i løbet af sæsonen samles til Aalborg Håndbolds hjemmekampe.
 
Energinord og Aalborg Håndbold har Nordjylland som deres hjemmebane og glæder sig derfor over, at samarbejdet fremover kan skabe rammerne for endnu bedre håndboldoplevelser for de 70.000 -80.000 nordjyder, der i løbet af sæsonen følger Aalborg Håndbolds præstationer på banen.
 
-Energinord har hjemmebane i Nordjylland, og det er vigtigt for os som virksomhed at bakker op omdet lokalsamfund, vi er en del af, siger Allan Møller Pedersen, markedschef i Energinord. De store sportspræstationer, Aalborg Håndbold har opnået, er med til at sætte Nordjylland på Danmarkskortet, og der hersker stor respekt om klubben og den ramme, der sættes for publikum, når der spilles i Jutlander Bank Arena. Det giver os en super god platform til at opnå vigtig synlighed for os, ikke kun i Nordjylland, slutter Allan Møller Pedersen.
 
Allan Møller Pedersen kan også løfte sløret for, at der i sponsoratet er påtænkt en ny og anderledes form for aktivering, der forhåbentlig kommer til at gøre det endnu sjovere at komme til håndbold. De nye tiltag forventes implementeret i løbet af foråret.
 
Hos Jan Larsen, direktør i Aalborg Håndbold, hersker der heller ikke nogen tvivl om, at det nye samarbejde byder på mange muligheder.
 
-Allerede i vores indledende møder har det være tydeligt, at Energinord ikke er bange for at tænke utraditionelt og har et ønske om at skabe den bedste ramme for tilskuerne til vores hjemmekampe. Jeg glæder mig derfor meget til, at vi for alvor skal i arbejdstøjet i løbet af foråret. En så stor sponsoraftale er selvfølgelig med til at styrke Aalborg Håndbold, og vi ser det da også som en blåstempling af den måde, vi driver vores forretning på, at vi kan få en så stor lokal spiller med på holdet, siger Jan Larsen.
 
Energinord vil allerede være synlig på Aalborg Håndbolds spilletøj, når kampene genoptages i næste uge.
 
 
 
Fakta om Energinord:
 
Energinord A/S er en af Danmarks største leverandører af energi. Selskabet er stærkest i Nordjylland, men har hele Danmark som marked. Fra hovedsædet i Aalborg servicerer de mere end 230.000 kunder. Selskabet er forhandler af både el, naturgas og energistyringsløsninger. Derudover rådgiver selskabet også om energioptimering på alle energiarter til private, handel og industri.
 

end of season sale

End-of-season-sale er nu i gang!

Gør et kup på en lang række merchandise-produkter på vores store udsalg! Klik forbi webshoppen med det samme og spar på alle disse produkter MH24-puden – førpris 199 kr., nu...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Telekom Veszprem HCFoto: Henrik Hansen

Værd at vide før DM-finalerne

Bliv klar til søndagens første DM-finale. Læs facts og spændende vinkler på opgøret mod Fredericia HK. Det er niende sæson, Aalborg Håndbold har kvalificeret sig til DM-finalerne, hvis man medregner...
fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...

Håndbold i verdensklasse