MicrosoftTeams-image (3)

Aalborg Håndbold og Sparekassen Danmark hylder ”Hverdagens Superhelte”

Et nyt tiltag vil i forbindelse med Aalborg Håndbolds hjemmekampe i Herreligaen sætte fokus på og hædre de mange frivillige kræfter, der er grundstenen i det danske foreningsliv.

Konkret betyder tiltaget, at der forud for hver hjemmekamp findes én udvalgt frivillig person, der er med til at gøre en stor forskel i sin lokale håndboldklub eller forening.

Den udvalgte person inviteres sammen med sin familie til at overvære en kamp fra første parket, inklusive en personlig tjener, der sørger for mad og drikkevarer ad libitum før og under kampen til den udvalgte person og dennes gæster.

Fra Sparekassen Danmark siger direktør Lars Thomsen om det nye initiativ:

– Vi har indføjet ’Hverdagens Superhelte’ i vores nyligt forlængede samarbejde med Aalborg Håndbold, fordi vi i sparekassen anerkender, at det frivillige foreningsliv er en forudsætning for, at de lokalområder, hvor sparekassen er til stede, er gode steder at bo og vokse op. Derfor vil vi gerne være med til at synliggøre den kæmpe indsats, som i tusindvis af lokale foreningsmennesker gør hver eneste uge.

– Breddeidrætten fylder derfor meget i vores hjerter, men en stærk elite er med til at vække børns og unges interesse for at spille – for eksempel – håndbold. På den måde går elite og bredde hånd i hånd, lyder det videre fra Lars Thomsen fra Sparekassen Danmark.

Hos Aalborg Håndbold er man også glade for at kunne bidrage til det nye tiltag.

– Vi ved, at de mange frivillige er limen der får tingene til at hænge sammen i hverdagen i det danske foreningsliv, der igen er fundamentet som vi som eliteklub står på.

– At vi på denne måde kan bidrage til at give nogle af disse personer et fortjent skulderklap, er blot en stor glæde for os, siger Aalborg Håndbolds direktør Jan Larsen.

Nominer dine lokale superhelte med det samme

Kender man en eller flere frivillige der yder en stor indsats i den lokale håndboldklub, så er der nu mulig for at indstille vedkommende til hæderen som ”Hverdagens Superhelt”.

Via linket herunder kan man indstille en person der har gjort et stort stykke frivilligt arbejde og fortjener denne ekstraordinære indsats.

Aalborg Håndbold og Sparekassen Danmark ser frem til at mange nomineringer fra hele landet.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skanderborg AGF Foto: Henrik Hansen

Bredden viste atter sit værd i ny ligasejr

Alle mand kom i aktion fredag aften, da Aalborg Håndbold sendte Skanderborg-AGF hjem med et stensikkert 31-22 nederlag. Mindre end to døgn efter sejren over OTP Bank Pick Szeged i...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Dansk landsholdstrup udtaget

Landstræner har fredag formiddag udtaget de spillere, der skal deltage ved landsholdssamlingen 13.-17. marts. Som verdensmestre er Danmark allerede udtaget til OL i paris, og derfor venter der ingen gældende...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....

Håndbold i verdensklasse