MicrosoftTeams-image (3)

Aalborg Håndbold Pakkekalender

Der er én pakkekalender hver dag, og alle pakkekalender-auktioner udløber kl. 21.00. I denne uge er der udløb på nedenstående produkter, men du kan også allerede nu byde på alle pakkekalender-produkter frem til 24. december. 

Mandag 17. december

Moderne bordlampe fra Gades Møbler

Værdi: 1699 kr.

Tirsdag 18. december

Ophold på Scheelsminde Hotel for to personer

Opholdet gælder to personer og inkluderer følgende: En overnatning på business-værelse inkl. morgenbuffet og tre-retters aftenmenu. 
Opholdet gælder to personer og inkluderer følgende: En overnatning på business-værelse inkl. morgenbuffet og tre-retters aftenmenu. 

Værdi: 1500 kr.

Onsdag 19. december

To greenfees til Øland Golfklub

Banen ligger i meget naturskønne og rolige omgivelser ca. 30 min. kørsel nordvest for Aalborg. Herregården Oxholms bøgeskov danner baggrund og læ for vestenvinden, og der er panoramaudsigt over Limfjorden fra flere af hullerne. Terrænet er meget varieret med gamle træer, søer og et dige i spil. Et af de højtliggende teesteder er anlagt på en fredet bronzealderboplads. Der er mulighed for at opleve fugletræk fra det nærliggende Ulvedyb-reservat.

Værdi: 700 kr.

Torsdag 20. december

Flagstang på seks meter med fæste fra Aalborg Flagfabrik. Fiberstang med fæste inkl. rød standardknop, flagline og lineholder. 

Flagstangen skal afhentes ved Aalborg Flagfabrik – de kan kontaktes for evt. transport og opsætning. 

Værdi: 1476 kr.

Fredag 21. december

Pakkekalender 21: Familierum inkl. morgenmad for fire personer på Hotel Cabinn Aalborg
Standard Family kan rumme 4 gæster. Sengepladserne er fordelt på 1 separat seng, 1 udtræksseng, 1 køje og en hemskøje. Værelset har naturligvis eget bad og toilet, arbejdsbord, tv samt gratis wifi, te og kaffe.
Værdi: 1331 kr.

Lørdag 22. december

2 VIP-billetter til Aalborg Håndbold – GOG lørdag 2. februar
Vær med til VIP-arrangementet inden Aalborg Håndbold tager imod GOG i Jutlander Bank Arena, lørdag 2. februar kl. 15.00 – VIP’en åbner klokken 13.30. 

Inden kampen vil der blive serveret lækker 5-retters menu. Der er derudover drikkevarer ad libitum inkluderet. 

Billetter til selve kampen er naturligvis inkluderet.

Værdi: 1800 kr.

Søndag 23. december

Herre- eller damejakke fra Peak Performance.

Præmien kan kun benyttes i Peak Performance-butikken i Bispensgade 9, Aalborg, og skal også afhentes her.

Jakken fås i flere farver – se kvindemodellen og farver her og herremodellen og farver her.

Værdi: 2700 kr.

Mandag 24. december

Vaskemaskine fra Bauknecht.

Med en vaskemaskine fra Bauknecht, der har plads til 8 kg tøj, er det muligt for de fleste familier at overstå ugens tøjvask på kun få vaske. En lav restfugtighed i tøjet efter vask betyder, at tøjet tørrer hurtigere både på snoren og i tørretumbleren. Denne model har en restfugtighed på 44 %.
Vaskemaskinen har en kulfri motor, det betyder et lavere støjniveau ved vask samt en længere levetid på motoren i maskinen. Maskinen er endvidere Woolmark-certificeret.

Værdi: 6790 kr.

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp som Thomas Arnoldsen i sær ser frem til mod sin tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse