pokal header web

Aalborg Håndbold Pakkekalender

Der er én pakkekalender hver dag, og alle pakkekalender-auktioner udløber kl. 21.00. I denne uge er der udløb på nedenstående produkter, men du kan også allerede nu byde på alle pakkekalender-produkter frem til 24. december. 

Mandag 17. december

Moderne bordlampe fra Gades Møbler

Værdi: 1699 kr.

Tirsdag 18. december

Ophold på Scheelsminde Hotel for to personer

Opholdet gælder to personer og inkluderer følgende: En overnatning på business-værelse inkl. morgenbuffet og tre-retters aftenmenu. 
Opholdet gælder to personer og inkluderer følgende: En overnatning på business-værelse inkl. morgenbuffet og tre-retters aftenmenu. 

Værdi: 1500 kr.

Onsdag 19. december

To greenfees til Øland Golfklub

Banen ligger i meget naturskønne og rolige omgivelser ca. 30 min. kørsel nordvest for Aalborg. Herregården Oxholms bøgeskov danner baggrund og læ for vestenvinden, og der er panoramaudsigt over Limfjorden fra flere af hullerne. Terrænet er meget varieret med gamle træer, søer og et dige i spil. Et af de højtliggende teesteder er anlagt på en fredet bronzealderboplads. Der er mulighed for at opleve fugletræk fra det nærliggende Ulvedyb-reservat.

Værdi: 700 kr.

Torsdag 20. december

Flagstang på seks meter med fæste fra Aalborg Flagfabrik. Fiberstang med fæste inkl. rød standardknop, flagline og lineholder. 

Flagstangen skal afhentes ved Aalborg Flagfabrik – de kan kontaktes for evt. transport og opsætning. 

Værdi: 1476 kr.

Fredag 21. december

Pakkekalender 21: Familierum inkl. morgenmad for fire personer på Hotel Cabinn Aalborg
Standard Family kan rumme 4 gæster. Sengepladserne er fordelt på 1 separat seng, 1 udtræksseng, 1 køje og en hemskøje. Værelset har naturligvis eget bad og toilet, arbejdsbord, tv samt gratis wifi, te og kaffe.
Værdi: 1331 kr.

Lørdag 22. december

2 VIP-billetter til Aalborg Håndbold – GOG lørdag 2. februar
Vær med til VIP-arrangementet inden Aalborg Håndbold tager imod GOG i Jutlander Bank Arena, lørdag 2. februar kl. 15.00 – VIP’en åbner klokken 13.30. 

Inden kampen vil der blive serveret lækker 5-retters menu. Der er derudover drikkevarer ad libitum inkluderet. 

Billetter til selve kampen er naturligvis inkluderet.

Værdi: 1800 kr.

Søndag 23. december

Herre- eller damejakke fra Peak Performance.

Præmien kan kun benyttes i Peak Performance-butikken i Bispensgade 9, Aalborg, og skal også afhentes her.

Jakken fås i flere farver – se kvindemodellen og farver her og herremodellen og farver her.

Værdi: 2700 kr.

Mandag 24. december

Vaskemaskine fra Bauknecht.

Med en vaskemaskine fra Bauknecht, der har plads til 8 kg tøj, er det muligt for de fleste familier at overstå ugens tøjvask på kun få vaske. En lav restfugtighed i tøjet efter vask betyder, at tøjet tørrer hurtigere både på snoren og i tørretumbleren. Denne model har en restfugtighed på 44 %.
Vaskemaskinen har en kulfri motor, det betyder et lavere støjniveau ved vask samt en længere levetid på motoren i maskinen. Maskinen er endvidere Woolmark-certificeret.

Værdi: 6790 kr.

Sebastian BARTHOLD, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Bjørnsen og Barthold i Norges bruttotrup

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med i den norske OL-bruttotrup, der samles til træningslejr i slutningen af juni. Træningslejren er en del af nordmændenes optakt til OL i...
3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Byd på de kampbrugte spillertrøjer nu!

Du kan nu sikre dig en helt unik souvenir fra guldsæsonen 2023/24 i Herreligaen. Også i år afholdes der auktion over spillernes kampbrugte trøjer fra opgørene i den danske Herreliga....
_HHD8042

Seks mand i Danmarks bruttotrup

Hele seks Aalborg Håndbold-spillere er med i landsholdets bruttotrup til sommerens OL i Paris. Således har landstræner Nikolaj Jacobsen mandag formiddag udvalgt 20 spillere til den bruttotrup der senere på...

Håndbold i verdensklasse