pokal header web

Aalborg Håndbold Pakkekalender: Find din næste julegave på Odendo

 

”Julen varer længe, koster mange penge”. Nej, ikke nødvendigvis. Måske du kan være heldig at finde de næste julegaver i Aalborg Håndbolds pakkekalender.
 

For med 24 fede gaveidéer til en samlet værdi på over 45.000 kr., kan du være heldig at gøre et kup til julegavehandlen.
 

Der er én pakkekalender hver dag, og alle pakkekalender-auktioner udløber kl. 21.00.

 

I denne uge er der udløb på nedenstående produkter, men du kan også allerede nu byde på alle pakkekalender-produkter frem til 24. december.

 

Lørdag 1. december

 

8 billetter til Aalborg Håndbold – Skanderborg Håndbold onsdag 5. december

Dramatik, spænding… Håndbold i verdensklasse!
Vær med på lægterne når Aalborg Håndbold tager imod Skanderborg Håndbold i Jutlander Bank Arena, onsdag 5. december kl. 19.30.

Værdi: 960 kr.

 

Søndag 2. december

 

1500 kr. til et valgfrit ophold på Danske Hoteller

Glæd dig selv eller én du holder af med et gavekort til Danske Hoteller. Med 20 hoteller fordelt over hele Danmark er der et utal af spændende oplevelser i “Dejlige Danmark”.
Et gavekort til Danske Hoteller kan bruges til alle Danske Hotellers mange tilbud, hvad enten du vælger ophold til hverdag, weekend eller højtider. Mulighederne er mange. Valget er dit!

Værdi: 1500 kr.

Derudover kører vi også med en anden kampagne i juletiden. Køber du en spillertrøje til vores hjemmekampe eller ved at kontakte kontoret, så får du et personligt julekort med i prisen signeret af én af spillerne.
 

3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold op på femteplads med DM-titler

Med klubbens syvende danske mesterskab er Aalborg Håndbold rykket op på femtepladsen på listen over klubber med flest danske mesterskaber. Aalborg Håndbolds mesterskaber er vundet i 2010, 2013, 2017, 2019,...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

SuperCup mod GOG 28. august

Første gældende kamp i sæsonen 2024/25 spilles i Arena Randers. Billetter til salg nu. For tredje år i træk mødes Aalborg Håndbold og GOG i Sparekassen Danmark Super Cup, der...
Fabian NORSTEN, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Auktion på Champions League-trøjer i gang

Byd på spillernes kampbrugte trøjer fra Champions League og Final4 i Køln. Den vildeste Champions League-sæson i Aalborg Håndbolds historie er netop overstået – og nu kan en eller flere...

Håndbold i verdensklasse