pokal header web

Aalborg Håndbold sælger Victor Kløve

Victor Kløve, der i denne sæson er udlejet til svenske IFK Kristianstad, skifter efter sommerferien til den tyske Bundesliga-klub Frisch Auf Göppingen.

21-årige Victor Kløve kom som ungdomsspiller til Aalborg Håndbold fra samarbejdsklubben Brønderslev Idrætsforening og fik debut for Herreliga-mandskabet i 2021. I seneste sæson blev det til 43 optrædener for Aalborg Håndbold, inden han i sommers skiftede til IFK Kristianstad på en etårig lejeaftale.

– Vi regner fortsat Victor som et af de største danske talenter på back pladsen, men må også erkende at der endnu er et stykke vej til fast spilletid på vores ligahold på den position. Derfor valgte vi sammen i sommers, at det bedste for Victors videre udvikling var et lejemål til svenske Kristianstad, hvor han i denne sæson har lagt yderligere på med flot spil og stærke indsatser.

– Den slags bliver også bemærket i udlandet, og da Frisch Auf Göppingen kom på banen med et tilbud, var der et stort ønske fra Victor om at tage næste skridt i karrieren med et permanent skifte til den stærke tyske Bundesliga. Det vil vi ikke stå i vejen for, og vi ønsker derfor Victor alt det bedste i den videre karriere i udlandet – og hvem ved om vejen igen går forbi Aalborg på et senere tidspunkt, siger direktør Jan Larsen fra Aalborg Håndbold.

Det er en spændt Victor Kløve der ser frem til at prøve kræfter med tysk håndbold.

– Mit mål for denne sæson var at udvikle mig yderligere som spiller og menneske via opholdet i Kristianstad, for så at vende tilbage til Aalborg Håndbold efter sommerferien. Jeg havde dog ikke forventet at der ville komme interesse fra Tyskland, så da dette tilbud kom på bordet, vidste jeg, at det var en mulighed jeg ikke kunne sige nej til.

– Derfor bliver det ikke til en tilbagevenden til Aalborg i denne omgang, men jeg vil gerne sende en stor tak til alle i og omkring klubben for den tid vi havde sammen, og ikke mindst for den udvikling jeg har gennemgået siden skiftet fra Brønderslev, lyder det fra Victor Kløve, der står noteret for 60 kampe og 74 mål for Aalborg Håndbold, samt 28 ungdomslandskampe og 63 mål for Danmark.

3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold op på femteplads med DM-titler

Med klubbens syvende danske mesterskab er Aalborg Håndbold rykket op på femtepladsen på listen over klubber med flest danske mesterskaber. Aalborg Håndbolds mesterskaber er vundet i 2010, 2013, 2017, 2019,...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

SuperCup mod GOG 28. august

Første gældende kamp i sæsonen 2024/25 spilles i Arena Randers. Billetter til salg nu. For tredje år i træk mødes Aalborg Håndbold og GOG i Sparekassen Danmark Super Cup, der...
Fabian NORSTEN, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Auktion på Champions League-trøjer i gang

Byd på spillernes kampbrugte trøjer fra Champions League og Final4 i Køln. Den vildeste Champions League-sæson i Aalborg Håndbolds historie er netop overstået – og nu kan en eller flere...

Håndbold i verdensklasse