pokaler_header_new

Aalborg Håndbold samarbejder med Arkadens Fysioterapi

Aalborg Håndbold samarbejder i den kommende sæson med Arkadens Fysioterapi & Sundhedscenter om alt vedrørende behandling af spillere til træning og i forbindelse med kampene.

– Arkadens Fysioterapi har stor erfaring i arbejdet med idrætsudøvere og forebyggelse og behandling af skaderne, så vi glæder os til samarbejdet, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold. De har sammensat et hold af fysioterapeuter med mange spidskompetencer, så vi overlader trygt sundhedssektoren i deres hænder.

– Det er spændende for os at komme til at arbejde sammen med Aalborg Håndbold. Vi har i forvejen stor fokus på sportsudøvere i vores virksomhed, og her kommer vi helt tæt på professionelle udøvere i hverdagen, siger Morten Skjoldager, der er en af indehvaerne af Arkadens Fysioterapi & Sundhedscenter.

Mads Rytter, selv tidligere håndboldspiller i Aalborg HSH og AaB Håndbold, bliver den fysioterapeut, der primært følger Aalborg Håndbolds spillere i dagligdagen og til kampe. Han er uddannet inden for idrætsfysioterapi, ultralydsscanning og akupunktur.

Arkadens Fysiopterapi & Sundhedscenter er resultatet af 30 års fysioterapi i Algade i Aalborg. I 2007 flyttede klinikken til at nye lokaler på 1.470 kvm i Arkaden. Der er i øjeblikket 27 ansatte, der ud over den basale fysioterapi-behandling også samarbejder med Aalborg Universitet og Aalborg Sygehus om forskningsprojekter, har en voksende erhvervsafdeling, specialydelser med supersole, chokbølger og scanning samt holdtræning i tre træningssale.

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...
arena-kval-png.png

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere....
2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...