MicrosoftTeams-image (3)

Aalborg Håndbold samarbejder med Arkadens Fysioterapi

Aalborg Håndbold samarbejder i den kommende sæson med Arkadens Fysioterapi & Sundhedscenter om alt vedrørende behandling af spillere til træning og i forbindelse med kampene.

– Arkadens Fysioterapi har stor erfaring i arbejdet med idrætsudøvere og forebyggelse og behandling af skaderne, så vi glæder os til samarbejdet, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold. De har sammensat et hold af fysioterapeuter med mange spidskompetencer, så vi overlader trygt sundhedssektoren i deres hænder.

– Det er spændende for os at komme til at arbejde sammen med Aalborg Håndbold. Vi har i forvejen stor fokus på sportsudøvere i vores virksomhed, og her kommer vi helt tæt på professionelle udøvere i hverdagen, siger Morten Skjoldager, der er en af indehvaerne af Arkadens Fysioterapi & Sundhedscenter.

Mads Rytter, selv tidligere håndboldspiller i Aalborg HSH og AaB Håndbold, bliver den fysioterapeut, der primært følger Aalborg Håndbolds spillere i dagligdagen og til kampe. Han er uddannet inden for idrætsfysioterapi, ultralydsscanning og akupunktur.

Arkadens Fysiopterapi & Sundhedscenter er resultatet af 30 års fysioterapi i Algade i Aalborg. I 2007 flyttede klinikken til at nye lokaler på 1.470 kvm i Arkaden. Der er i øjeblikket 27 ansatte, der ud over den basale fysioterapi-behandling også samarbejder med Aalborg Universitet og Aalborg Sygehus om forskningsprojekter, har en voksende erhvervsafdeling, specialydelser med supersole, chokbølger og scanning samt holdtræning i tre træningssale.

Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...

Håndbold i verdensklasse