MicrosoftTeams-image (3)

Aalborg Håndbold støtter Knæk Cancer

I forbindelse næste lørdags hjemmekamp mod Fredericia HK vil Aalborg Håndbold samle midler ind til det godgørende formål.

Ganske som det var tilfældet i både 2020 og 2021 samler Aalborg Håndbold igen i år ind til Knæk Cancer, hvilket sker i forbindelse med lørdagens hjemmekamp i Sparekassen Danmark Arena mod Fredericia HK.

– Det falder os helt naturligt at støtte forskellige velgørende formål, og derfor har vi valgt igen i år at bakke op om Knæk Cancer. Vi tror på, at vi igen kan være med til at indsamle et beløb af en størrelse, der forhåbentlig er med til at gøre en forskel i kampen mod kræft, forklarer direktør i Aalborg Håndbold Jan Larsen.

1 krone for hver tilskuer og 200 kr. for hvert scoret mål

Indsamlingen vil ske via flere forskellige aktiviteter i forbindelse med lørdagens kamp mod Fredericia HK. Aalborg Håndbold vil donere 1 krone for hver tilskuer, der møder op til kampen, ligesom der doneres 200 kroner for hvert mål Aalborg Håndbold scorer i opgøret i HTH Herreligakampen.

Spillertruppen i Aalborg Håndbold har også valgt at støtte indsamlingen med 5.000 kroner fra den interne bødekasse, mens lørdagens matchpartner Jensen Brød forud for kampen vil sælge pebernødder og julekalendere i Sparekassen Danmark Arena, hvor 50% af omsætningen går direkte til den samlede donation.

Før kampen kan man også møde Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling i arenaen, ligesom Aalborg Håndbolds samarbejdspartner SparInvest, har inviteret 50 medlemmer af foreningen ”Familier med kræftramte børn” gratis til opgøret mod Fredericia HK

Størrelsen på den endelige donation vil blive udmeldt mandag 31. oktober, når alle tal er opgjort.

Aalborg Håndbold håber at alle fans og tilskuere til kampen vil være med til at bakke op om indsamlingen til Knæk Cancer.

TMS 3 Nilsson

Ny sejr fastholder Aalborg Håndbold på førstepladsen

Lukas Nilsson førte an med 11 scoringer, da TMS Ringsted lørdag eftermiddag blev sendt hjem fra Sparekassen Danmark Arena med et nederlag på 36-30. Aalborg Håndbold er dermed fortsat alene...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk info til kampen mod TMS Ringsted

Læs praktiske informationer til eftermiddagens opgør i Herreligaen mod TMS Ringsted. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens kamp. Køb via linket herunder. Køb dine billetter her Har du...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Sebastian Barthold (6) Aalborg Håndbold

Lørdagsbrag mod TMS Ringsted

Fløjspiller Sebastian Barthold vil lørdag være med til at sikre, at Aalborg Håndbold fortsat har maksimumpoint i Herreligaen når opgøret mod TMS Ringsted er afviklet. Læs optakt til kampen her....

Håndbold i verdensklasse