MicrosoftTeams-image (3)

Aalborg Håndbold støtter Knæk Cancer

I forbindelse næste lørdags hjemmekamp mod Fredericia HK vil Aalborg Håndbold samle midler ind til det godgørende formål.

Ganske som det var tilfældet i både 2020 og 2021 samler Aalborg Håndbold igen i år ind til Knæk Cancer, hvilket sker i forbindelse med lørdagens hjemmekamp i Sparekassen Danmark Arena mod Fredericia HK.

– Det falder os helt naturligt at støtte forskellige velgørende formål, og derfor har vi valgt igen i år at bakke op om Knæk Cancer. Vi tror på, at vi igen kan være med til at indsamle et beløb af en størrelse, der forhåbentlig er med til at gøre en forskel i kampen mod kræft, forklarer direktør i Aalborg Håndbold Jan Larsen.

1 krone for hver tilskuer og 200 kr. for hvert scoret mål

Indsamlingen vil ske via flere forskellige aktiviteter i forbindelse med lørdagens kamp mod Fredericia HK. Aalborg Håndbold vil donere 1 krone for hver tilskuer, der møder op til kampen, ligesom der doneres 200 kroner for hvert mål Aalborg Håndbold scorer i opgøret i HTH Herreligakampen.

Spillertruppen i Aalborg Håndbold har også valgt at støtte indsamlingen med 5.000 kroner fra den interne bødekasse, mens lørdagens matchpartner Jensen Brød forud for kampen vil sælge pebernødder og julekalendere i Sparekassen Danmark Arena, hvor 50% af omsætningen går direkte til den samlede donation.

Før kampen kan man også møde Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling i arenaen, ligesom Aalborg Håndbolds samarbejdspartner SparInvest, har inviteret 50 medlemmer af foreningen ”Familier med kræftramte børn” gratis til opgøret mod Fredericia HK

Størrelsen på den endelige donation vil blive udmeldt mandag 31. oktober, når alle tal er opgjort.

Aalborg Håndbold håber at alle fans og tilskuere til kampen vil være med til at bakke op om indsamlingen til Knæk Cancer.

Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....
vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp hvor Thomas Arnoldsen ser frem til mødet med sine tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske OTP...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...

Håndbold i verdensklasse