MicrosoftTeams-image (3)

Aalborg Håndbold tager afsked med Benjamin Jakobsen

Stregspilleren skifter efter eget ønske omgående til Sporting CP i portugisisk håndbold.

Benjamin Jakobsen kom til Aalborg Håndbold i 2019 fra Skjern Håndbold og har i løbet af de fire seneste sæsoner optrådt 197 gange i den rød-hvide trøje med 244 scoringer til følge.

– Vi har gennem den seneste sæson haft en løbende dialog med Benjamin, hvor han i jagten på mere spilletid har givet udtryk for et ønske om at skifte til en ny klub i udlandet. Det ønske har vi naturligvis valgt at efterkomme, og på Benjamins vegne glæder vi os derfor over de nye udfordringer der venter i Sporting CP, som vi ønsker ham al muligt held og lykke med.

– Samtidig vil vi naturligvis også takke Benjamin for hans store indsats i Aalborg Håndbold, hvor han udover to danske mesterskaber og en pokaltitel også vil blive husket som en del af det hold, der deltog i finalen i Champions League i 2021, udtaler Aalborg Håndbolds administrerende direktør Jan Larsen.

– Trods afgangen føler vi os stadig rigtig godt rustet på stregspiller-positionen med sommerens tilgang af Simon Hald, ligesom vi naturligvis fortsat har vores anfører René Antonsen og Jesper Nielsen i truppen, lyder det videre fra Jan Larsen.

For Benjamin Jakobsen er det således både vemodigt og spændende at skulle tage afsked med Aalborg Håndbold.

– Jeg har haft fire gode år i klubben, hvor jeg har opnået nogle af karrierens største højdepunkter indtil videre, men jeg har også haft et ønske om mere spilletid, ligesom jeg også gerne vil prøve kræfter med håndbolden i en udenlandsk klub, hvilket jeg nu får mulighed for.

– På falderebet vil jeg gerne sige en stor tak til alle i og omkring Aalborg Håndbold for støtten og opbakningen gennem årene, og jeg vil naturligvis fortsat følge med i hvordan det går klubben, lyder det fra Benjamin Jakobsen.

vlcsnap-2023-10-01-18h29m00s640

Hvem er Fabian Norsten?

Mød vores nye svenske målvogter og hør blandt andet hvad han synes om Aalborg, hvordan han kom i gang med håndbolden som lille, og hvilke ambitioner han har. Sse hele...
GOG3 Landin

Aalborg Håndbold storsejrede over mestrene

Niklas Landin leverede 17 redninger da Aalborg Håndbold på en fantastisk anden halvleg udraderede GOG med hele 33-23 lørdag eftermiddag. Efter onsdagens skuffende nederlag i Ungarn mod Pick Szeged, skulle...
mølle-szeged

Møllgaard: Nu venter en anden turnering og en anden kamp

Lørdag eftermiddag venter et nyt topbrag i Herreligaen, denne gang på udebane mod rivalerne fra GOG. Læs optakt til kampen med Henrik Møllgaard. Efter et skuffende nederlag til OTP Bank...

Håndbold i verdensklasse