MicrosoftTeams-image (3)

Aalborg Håndbold tilknytter Andreas Væver

Som følge af en ny knæskade til Buster Juul har Aalborg Håndbold mandag skrevet kontrakt med fløjspilleren Andreas Væver for resten af sæsonen.

30-årige Andreas Væver, der tidligere har repræsenteret Skanderborg-Aarhus og KIF Kolding i HTH Herreligaen, trænede således med i Aalborg Håndbold i hele januar måned, hvor det også blev til deltagelse i begge testkampe.

I første omgang blev det dog ikke til kontrakt, da Buster Juul umiddelbart var klar til igen at komme i aktion efter et længerevarende skadesforløb. Uheldigvis kom fløjspilleren atter til skade i fredagens afsluttende træning frem mod opgøret mod GOG.

– Vi er naturligvis ærgerlige over, at Buster igen er sat ud af spillet, denne gang i op til 8 uger. Derfor har vi valgt omgående at finde en gardering til Sebastian Barthold på venstrefløjen, og der var det nærliggende at tilknytte Andreas for resten af sæsonen, udtaler Aalborg Håndbolds direktør Jan Larsen.

– I løbet af januar fik vi et rigtig godt indtryk af Andreas, og den oplevelse var heldigvis gensidig, så der var ikke meget betænkningstid for begge parter inden vi fik en aftale på plads. Andreas er en dygtig og rutineret spiller med mange års erfaring fra toppen af dansk håndbold, så vi er ikke i tvivl om, at han vil være en fuldgod erstatning, lyder det videre fra Jan Larsen.

Hovedpersonen selv er klar til at gribe chancen på den pludseligt opståede mulighed.

– En chance som denne for at spille for Danmarks førende klub siger man ikke nej til. Jeg glæder mig meget til at blive en del af truppen, og vil gøre mit bedste for at vi kan fortsætte de gode takter i både HTH Herreligaen og i Champions League, lyder det fra Andreas Væver, der i Aalborg Håndbold får trøje nummer 3.

Aalborg Håndbolds næste udfordring er torsdagens opgør i Machineseeker EHF Champions League, hvor de ungarske mestre fra Pick Szeged gæster Sparekassen Danmark Arena.

Køb billetter til kampen her.

Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk info til kampen mod TMS Ringsted

Læs praktiske informationer til eftermiddagens opgør i Herreligaen mod TMS Ringsted. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens kamp. Køb via linket herunder. Køb dine billetter her Har du...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Sebastian Barthold (6) Aalborg Håndbold

Lørdagsbrag mod TMS Ringsted

Fløjspiller Sebastian Barthold vil lørdag være med til at sikre, at Aalborg Håndbold fortsat har maksimumpoint i Herreligaen når opgøret mod TMS Ringsted er afviklet. Læs optakt til kampen her....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-MKD HC Eurofarm Pelister Foto: Henrik Hansen

Overlegen Champions League-sejr til Aalborg Håndbold

Den gode start på sæsonens europæiske opgør fortsatte onsdag aften, da nordmakedonske HC Eurofarm Pelister blev sendt hjem med et nederlag på hele 38-23. Sæsonens første hjemmekamp i Machineseeker EHF...

Håndbold i verdensklasse