MicrosoftTeams-image (3)

Aalborg Håndbold trækker i rødt og hvidt – og i PUMA

Aalborg Håndbold fortsætter med at spille i rødt og hvidt – røde spilletrøjer og hvide shorts – som den primære spilledragt.

Tøjmærket bliver PUMA, som Aalborg Håndbold, har indgået en tre-årig samarbejdsaftale med.

– Vi har ikke været i tvivl om, at vi skulle fortsætte med de røde og hvide farver. Det er Aalborgs farver, og det har også lige siden Aalborg HSHs tid været farverne for herrehåndbolden i Aalborg. Derfor er rød og hvid de to farver i vort nye logo og i spilletøjet, som vi præsenterer sidst i august.

– Jeg er glad for, at det er lykkedes for os at indgå en tre-årig aftale med PUMA. Vi kender PUMA som en seriøs og kvalitetsbevidst samarbejdspartner. Gennem de senere år har PUMA udviklet sig til et trend-sættende mærke inden for både sportsudstyr og mere modepræget fritidstøj, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold.

Sten Larsen, der er key account manager for Team Sport hos PUMA, lægger vægt på, at Aalborg Håndbold er en klub, der vil være med i toppen af ligaen og samtidig giver plads til de unge spillere i truppen.

– Interessen for herrehåndbolden er kraftigt stigende, og PUMA har satset på at udvikle helt nye produktlinier til håndboldsporten. Aalborg Håndbold giver os en perfekt platform for at præsentere vores produkter, da klubben har stor opbakning i hele Nordjylland samt national fokus via tv-kampe, siger Sten Larsen.

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse