pokaler_header_new

Aalborg Håndbolds spillere går til kunsten på lørdag i Friis

På lørdag 3. december kl. 11-12 går 10 af Aalborg Håndbolds spillere til kunsten i et projekt sammen med Friis i Aalborg, den lokale kunstner Lars Bonde og Galerie Wolfsen i Aalborg.

Lars Bonde er kunstneren bag den generelle udsmykning i Friis, og han har sammen med hver enkelt af de 10 spillere skabt et kunstværk, som spillerne lørdag kl. 11-12 giver deres egen signatur på forskellig vis.

Arrangementet foregår ved Kunstvæggen på plan 0 i Friis, og her kan du møde spillerne Kristian Kjelling, Håvard Tvedten, Jonas Larholm, Ole Erevik, Johan Jakobsson, Jan Lennartsson, Søren Pedersen, Olexandr Shevelev, Henrik Møllgaard  og Jacob Bagersted. Ud over at være kunstneriske er spillerne sikkert også klar med en autograf.

De 10 kunstværker udstilles herefter i Friis til og med uge 50, og samtidig sættes de på auktion på www.aalborghaandbold.dk, hvor alle har mulighed for at byde indtil en bestemt dato. De højst bydende på hvert kunstværk inviteres efterfølgende med til den endelige auktion, der finder sted ved sponsorarrangementet forud for hjemmekampen mod Bjerringbro-Silkeborg onsdag 21. december. Auktionen bliver ledet af galleri-ejer, Kent Wolfsen, Galerie Wolfsen.

Vi har i Aalborg Håndbold besluttet at donere halvdelen af indtægterne ved auktionen til børneafdelingen på Aalborg Sygehus, som får pengene overrakt af spillerne ved først givne lejlighed.

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...