MicrosoftTeams-image (3)

Aalborg Håndbold forlænger med Martin Larsen

Den erfarne bagspiller trækker også i sæsonen 2024/2025 i den røde Aalborg Håndbold-trøje, i hvad der bliver hans 11. sæson i klubben.

Martin Larsen indledte sin professionelle karriere i Aalborg Håndbold i 2011 og var således fast mand på de hold der hjemtog det danske mesterskab i 2013 og 2017.

Herefter gik turen til franske Pays d’Aix og sidenhen tyske Leipzig, inden Larsen igen fra sommeren 2021 kunne trække den røde Aalborg-trøje over hovedet.

– Aalborg Håndbold har været min klub siden barnsben og jeg må indrømme, at jeg har svært ved at forestille mig at spille for andre klubber i Danmark. Derfor er jeg både stolt af og glad for, at jeg kan fortsætte i klubben i endnu en sæson.

– Jeg synes fremtiden tegner meget lys for holdet. Allerede i denne sæson har vi et meget slagkraftigt mandskab og også næste sæson ser spændende ud, siger Martin Larsen.

Kontraktforlængelsen glæder næste sæsons trænerteam, hvor assistenttræner Simon Dahl ikke er i tvivl om Martin Larsens betydning for spillertruppen.

– Der skal ikke være tvivl om, at Martin spiller en stor rolle for vores hold. Først og fremmest har han en stor ærgerrighed og et stort drive, hvilket man tydeligt kan se på træningsbanen hver dag, samt naturligvis i kampe, hvor han altid giver sig 100 procent.

– Det man til gengæld ikke kan se med det blotte øje eller aflæse i statistikkerne, er hans vigtighed for truppen som kulturbærer og som en værdifuld del af holdets sammenhængskraft. Den slags spillere er utroligt vigtige, fordi de er med til at sikre, at alle trækker i samme retning og ikke mindst at den sociale lim på holdet er stærk, så jeg er meget tilfreds med, at Martin også næste år er en del af holdet, siger Simon Dahl.

Martin Larsen er pr. dags dato noteret for 312 kampe og 783 mål for Aalborg Håndbold.

end of season sale

End-of-season-sale er nu i gang!

Gør et kup på en lang række merchandise-produkter på vores store udsalg! Klik forbi webshoppen med det samme og spar på alle disse produkter MH24-puden – førpris 199 kr., nu...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Telekom Veszprem HCFoto: Henrik Hansen

Værd at vide før DM-finalerne

Bliv klar til søndagens første DM-finale. Læs facts og spændende vinkler på opgøret mod Fredericia HK. Det er niende sæson, Aalborg Håndbold har kvalificeret sig til DM-finalerne, hvis man medregner...
fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...

Håndbold i verdensklasse