MicrosoftTeams-image (3)

Aalborg Håndbold og Sparekassen Danmark forlænger hovedsponsorat til 2027.

Aalborg Håndbold og Sparekassen Danmark, der har været hovedsponsor siden 2014, havde i forvejen papir på hinanden til 2024, og den aftale er nu udbygget med yderligere tre sæsoner på en rekordstor aftale som Aalborg Håndbolds største samarbejdspartner.

Sparekassen Danmark er i dag landets ottendestørste pengeinstitut og har flere end 300.000 kunder og 1.200 ansatte fordelt på 54 afdelinger i hele landet. Og netop det nationale fokus har betydning for, at Sparekassen Danmark også i fremtiden ser attraktivt på samarbejdet med Aalborg Håndbold.

– Aalborg Håndbold med hjemmebane i Sparekassen Danmark Arena har været et flot udstillingsvindue for os, og partnerskabet har været med til at udbrede kendskabet til navnet Sparekassen Danmark. Nu glæder vi os til i den næste periode at bruge partnerskabet til at fortælle, hvem vi er, og hvilke værdier vi står for, understreger sparekassedirektør Lars Thomsen, Sparekassen Danmark.

Næste år fylder samarbejdet mellem Aalborg Håndbold og Sparekassen Danmark som hovedsponsor 10 år, hvilket bl.a. bunder i god dialog fra første dag og en række fælles værdier. Lars Thomsen fortsætter:

– Det er jo sådan, at Aalborg Håndbold og Sparekassen Danmark har et fælles ønske om at støtte den brede idræt. Elitehåndbolden er afhængig af, at der er en bredde at rekruttere fra. Og sparekassen er afhængig af et rigt foreningsliv i de lokalområder, hvor vi er til stede. Et rigt foreningsliv er nemlig en forudsætning for, at lokalområderne er attraktive steder at bo og leve i. Derfor er støtte til det lokale foreningsliv et strategisk indsatsområde for sparekassen.

– Og den nye aftale indeholder flere initiativer, hvor Aalborg Håndbold og Sparekassen Danmark går sammen om at hylde ildsjæle i det lokale foreningsliv, afslutter Lars Thomsen.

Direktør i Aalborg Håndbold, Jan Larsen, er taknemmelig over den nye aftale:

– Det er fantastisk, hvordan begge parter er vokset med hinanden de seneste ni år, og vi har fortsat stor glæde og gavn af det fælles samarbejde, som vi i den kommende periode ser frem til at tage til nye højder. Sparekassen Danmark er en meget aktiv partner, som altid er med på at afprøve nye tiltag og bidrage til at skabe nye store oplevelser til glæde for de mange loyale fans i Sparekassen Danmark Arena. Vi glæder os meget til de næste mange års fortsatte samarbejde, udtaler Jan Larsen.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skanderborg AGF Foto: Henrik Hansen

Bredden viste atter sit værd i ny ligasejr

Alle mand kom i aktion fredag aften, da Aalborg Håndbold sendte Skanderborg-AGF hjem med et stensikkert 31-22 nederlag. Mindre end to døgn efter sejren over OTP Bank Pick Szeged i...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Dansk landsholdstrup udtaget

Landstræner har fredag formiddag udtaget de spillere, der skal deltage ved landsholdssamlingen 13.-17. marts. Som verdensmestre er Danmark allerede udtaget til OL i paris, og derfor venter der ingen gældende...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....

Håndbold i verdensklasse