MicrosoftTeams-image (3)

Året slutter med et brag i Jutlander Bank Arena

 

På fredag inviterer vi indenfor til årets sidste hjemmekamp, når Ribe-Esbjerg HH kommer på besøg med kampstart kl. 19.30. I forbindelse med kampen fejrer vi klubbens 8 års fødselsdag, og der er således lagt i kakkelovnen til et kæmpe brag at slutte året på.

Masser af folk på lægterne, fødselsdagsfest og en førsteplads på spil – det er ingredienserne til fredagens brag, hvor Jutlander Bank Arena uden tvivl vil komme tæt på kogepunktet.

Det er næstsidste ligakamp inden vinterpausen, og vi er i øjeblikket et point foran GOG på andenpladsen. Vi går benhårdt efter at overvintre på ligaens førsteplads, og en sejr fredag vil være et yderst vigtigt skridt i den retning.

Mens vi topper tabellen med 26 point, så er fredagens vestjyske gæster at finde som nummer 9 med mere beskedne 12 point. Efter en vanskelig start er Ribe-Esbjerg dog for alvor ved at finde fodfæste – senest med to sejre over TTH Holstebro og Bjerringbro-Silkeborg, der er to af de øvrige top 4 mandskaber.

For gæsterne har bl.a. Søren Rasmussen gjort det godt i målet på det seneste, mens Nikolaj Enderleit har været et frisk pust i marken efter, han er kommet tilbage fra sin hjernerystelse. De er dermed hårdt på jagt efter point, så de kan spille en placering højere op og dermed ind i slutspilsbilledet.

Med et fyldt Jutlander Bank Arena i ryggen fredag er der dog kun en ting, der tæller for vores vedkommende – og det er sejr. I sidste uge måtte vi se os slået for første gang på hjemmebane i denne sæson, og fredag skal vi dermed tilbage på rette spor igen foran vores mange trofaste følgere.

Det var en kamp, hvor Kristian Sæverås måtte udgå med en flænge i fingeren. Skaden holdte ham ude af weekendens kamp i Nordsjælland, men fingeren er heldigvis i bedring. Han er dog tvivlsom til fredagens kamp mod Ribe-Esbjerg.

Mens vi på banen skal forsøge at holde fast i førstepladsen, så venter der samtidigt en førsteklasses-fødselsdagsfest før og efter kampen. Der vil være live musik bag tribunen inden kampen, gode tilbud i merchandise-boden, tilbud på drikkevarer efter kampen og mulighed for at de yngste kan få fyldt deres julesok med godter under kampen.

Vi har fået løsrevet enkelte billetter til fødselsdagsbraget, som i anledning af vores 8 års fødselsdag sælges til kun 8 kr. pr. billet. Er du hurtigt ude, har du dermed fortsat mulighed for at få fingrene i din billet til fødselsdagsbraget.

Køb din billet her. Der er kampstart kl. 19.30.
 

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp hvor Thomas Arnoldsen ser frem til mødet med sine tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske OTP...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse