MicrosoftTeams-image (3)

Årets første nederlag er en realitet

Vores første nederlag i tyve kampe er en realitet efter lørdagens topbrag i slutspillet, som desværre endte med en sejr til Skjern Håndbold på 36-29.

Det var dog en yderst tæt affære i størstedelen af kampen indtil de sidste få minutter, hvor Skjern trak fra med 3-4 mål og afgjorde kampen, hvorefter de blot kunne cementere kampen de resterende minutter.

Det var et afbudsramt Aalborg-mandskab der stillede til start, uden Kristian Bjørnsen, Aron Pálmarsson, Lukas Sandell, Andreas Holst, Sebastian Henneberg og Martin Larsen, som alle er ramt af skader, men drengene kæmpede forbilledligt i alle kampens tres minutter.

Første halvleg var meget intens med to hold, der skiftedes til at have teten, og hvor især Nikolaj Læsø var god i vores offensiv med fire scoringer. Vi gik derfor til pause bagud med en enkel til stillingen 17-16.

2. halvleg fortsatte i samme sang, men på grund af et par tekniske fejl bragte Skjern Håndbold sig i front med 23-19. Vi kæmpede os tilbage til stillingen 23-23, hvorefter begge hold tyede til syv-mod-seks. Her havde vi svært ved defensivt at stå i mod Skjern, ikke mindst grundet en velspillende Eivind Tangen, som var sin skade kvit og bidrog med 10 mål.

Kampen fortsatte den samme hektiske gang, men i den afgørende fase med fire minutter tilbage af kampen bragte Skjern sig foran med fire og fik skabt det afgørende hul. Vi satsede til sidst, og derfor blev nederlaget større end den tætte affære, der havde været tilfældet hele kampen i gennem.

Nu ser vi frem til vores kamp på lørdag på udebane mod Fredericia, som kan være med til at sikre semifinalepladsen.

Matchfacts

Aalborg Håndbold målscorere:
Nikolaj Læsø 6, Sebastian Barthold 6, Felix Claar 4, Henrik Møllgaard 4, Jonas Samuelsson 4, Benjamin Jakobsen 3, Christian Termansen 1, Jesper Nielsen 1.

Skjern Håndbold målscorere:
Eivind Tangen 10, Lasse Mikkelsen 8, René Rasmussen 5, Emil Bergholt 4, Jakob Rasmussen 4, Lasse Uth 3, Senjamin Buric 2, 
 
Udvisninger:

Aalborg Håndbold: 1 x 2 min.
Fredericia Håndboldklub: 1 x 2 min.

Redninger:

Mikael Aggefors: 7/29 (24 %)
Simon Gade: 1/10 (10 %)

Christoffer Bonde: 16/45 (35,6 %)

Santander CUP kvartfinale Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold Foto: Henrik Hansen

Stefan: Vi har ikke opnået noget som helst endnu

Cheftræner Stefan Madsen forventer en spændende kamp, når det søndag aften gælder Mors-Thy Håndbold på udebane til fjerde slutspilskamp. Starten på slutspillet har været endog rigtig god for Aalborg Håndbold,...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-BSH  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold forlænger med Martin Larsen

Den erfarne bagspiller trækker også i sæsonen 2024/2025 i den røde Aalborg Håndbold-trøje, i hvad der bliver hans 11. sæson i klubben. Martin Larsen indledte sin professionelle karriere i Aalborg...
fans1

“Årets Aalborg Håndbold Fan 2023/2024”

Nu er det tid til at kåre sæsonens fan – nominér dine kandidater her! Aalborg Håndbold har mange fans, både i Aalborg, Nordjylland, i hele Danmark – og faktisk også...

Håndbold i verdensklasse