pokal header web

Årets sidste hjemmekamp i Herreligaen onsdag

Efter en atypisk uge med to nederlag vil Aalborg Håndbold onsdag tilbage på sejrssporet, når SønderjyskE gæster Sparekassen Danmark Arena til et brag i Herreligaen. Læs optakt til kampen med Simon Hald.

Den seneste uge var en atypisk en af slagsen for Aalborg Håndbold, der i kampene mod både Paris Saint-Germain og Ribe-Esbjerg Håndbold måtte se føringer indhentet med nederlag til følge.

– Vi har været utroligt ærgerlige efter begge kampe, for vi føler selv at vi bærer ansvaret for de resultater. I begge kampe synes jeg vi sad godt på tingene, men vi formåede ikke at lukke dem. Det skyldtes at vi laver for mange fejl og inviterede modstanderne ind i kampene. Så det var ikke decideret fordi vi i nogen af kampene havde en kollektiv off-day, men vi forærede tingene væk, siger stregspiller Simon Hald.

– Så der er helt klart en motivation for at gøre det bedre, og i morgen vil vi gerne ud og bevise, at vi kan spille en god kamp fra start til slut og ikke kun delvist, lyder det videre fra stregspilleren.

Morgendagens modstander fra SønderjyskE er inden opgøret placeret på 11. pladsen i Herreligaen med 12 point for 16 kampe, og holdet har på det seneste haft varierende resultater med sejre over Skjern, Ribe-Esbjerg og GOG, mens det også er blevet til nederlag til KIF Kolding og TMS Ringsted.

– Det er et lidt spøjst hold, for det er korrekt at de præsterer utrolig godt i nogle kampe og har vist niveau til meget mere end hvor de ligger i øjeblikket. Til gengæld har de i andre kampe døjet med store udfald, så på den måde kan man sige, at det er lidt svært at blive kloge på dem, hvilket nok kommer an på hvilken forfatning man møder dem i, analyserer Hald.

Sæsonens første opgør mellem de to hold blev spillet tilbage i september, hvor Aalborg Håndbold på udebane i Sønderborg sejrede 32-27 efter en føring på 18-12 ved pausen.

Vi skal først og fremmest minimere fejlene, spille mere koncentreret og komme op i gear forsvarsmæssigt.

– I det seneste opgør vi havde dernede, synes jeg de leverede en rigtig god kamp. Det var ikke en let sejr for os at tage, men vi havde til gengæld den skarphed som vi manglede i kampene i sidste uge, forklarer Simon Hald videre.

Den populære landsholdsspiller ved derfor, at forventningen til onsdagens kamp er en sejr og to point på kontoen i tabellen i Herreligaen.

– Vi skal først og fremmest minimere fejlene, spille mere koncentreret og komme op i gear forsvarsmæssigt. Dertil skal vi måske spille lidt hårdere, det har de også nogle spillere der gerne vil, så det skal vi helst kunne matche.

– Endelig bliver det godt at spille på hjemmebane, det betyder altid noget og for mig er det en ekstra motivation at spille foran en masse røde trøjer på tribunerne, så vi vil gerne ud og vise, at sidste uge var en enlig svale, afrunder Simon Hald.

Husk også at vi onsdag aften samler sportstøj ind til fordel for Mødrehjælpen Aalborg, læs mere om dette her og husk at medbringe dit nye eller bruge børnesportstøj til kampen.

Før kampen er der gratis kagemand fra Sparekassen Danmark til de første 1.000 tilskuere, når vi sammen fejrer Aalborg Håndbolds 13-års fødselsdag onsdag aften. Læs mere her.

Morgendagens kamp er endnu ikke udsolgt, så har du endnu ikke sikret dig plads kan det fortsat ske via linket herunder.

3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold op på femteplads med DM-titler

Med klubbens syvende danske mesterskab er Aalborg Håndbold rykket op på femtepladsen på listen over klubber med flest danske mesterskaber. Aalborg Håndbolds mesterskaber er vundet i 2010, 2013, 2017, 2019,...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

SuperCup mod GOG 28. august

Første gældende kamp i sæsonen 2024/25 spilles i Arena Randers. Billetter til salg nu. For tredje år i træk mødes Aalborg Håndbold og GOG i Sparekassen Danmark Super Cup, der...
Fabian NORSTEN, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Auktion på Champions League-trøjer i gang

Byd på spillernes kampbrugte trøjer fra Champions League og Final4 i Køln. Den vildeste Champions League-sæson i Aalborg Håndbolds historie er netop overstået – og nu kan en eller flere...

Håndbold i verdensklasse