pokal header web

Årets sidste kamp banker på døren

Tirsdag aften spiller vi vores sidste kamp i 2020, når SønderjyskE kommer på besøg i Jutlander Bank Arena. Kampstart er kl. 18.30, og du kan følge med på TV2 Sport fra kl. 18.00.

Året slutter med en topkamp, når HTH Herreligaens nummer fem slår vejen forbi. Vi indtager selv andenpladsen og jagter vigtige point for at holde trit med GOG samt holde forfølgerne på afstand.

I forrige weekend led vi årets første liganederlag på hjemmebane, og vi er opsatte på at komme tilbage på sejrskurs hjemme i Jutlander Bank Arena.

Vi kommer med en sejr i bagagen, efter vi i sidste uge hev en to måls-sejr med hjem fra det nordjyske opgør ude mod Mors-Thy.

SønderjyskE kommer ligeledes med en frisk sejr. Efter et resultatmæssigt dyk midt på sæsonen, har Sønderjyderne for alvor fået gang i pointscoren, og de har således hentet fem sejre i deres seneste seks ligakampe.

Der er altså lagt op til en spændende sidste kamp i år, og vi er klar til at gå benhårdt efter sejren, så vi kan sætte et flot punktum for 2020.

Kampstart er som nævnt kl. 18.30, og du kan følge med direkte på TV2 Sport.  

Vil du tilføje lidt ekstra spænding til opgøret? I samarbejde med Beierholm kan du tippe kampens resultat og få muligheden for at vinde en fed præmie – gæt med her. 
 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse