pokaler_header_new

Årets sidste kamp banker på døren

Tirsdag aften spiller vi vores sidste kamp i 2020, når SønderjyskE kommer på besøg i Jutlander Bank Arena. Kampstart er kl. 18.30, og du kan følge med på TV2 Sport fra kl. 18.00.

Året slutter med en topkamp, når HTH Herreligaens nummer fem slår vejen forbi. Vi indtager selv andenpladsen og jagter vigtige point for at holde trit med GOG samt holde forfølgerne på afstand.

I forrige weekend led vi årets første liganederlag på hjemmebane, og vi er opsatte på at komme tilbage på sejrskurs hjemme i Jutlander Bank Arena.

Vi kommer med en sejr i bagagen, efter vi i sidste uge hev en to måls-sejr med hjem fra det nordjyske opgør ude mod Mors-Thy.

SønderjyskE kommer ligeledes med en frisk sejr. Efter et resultatmæssigt dyk midt på sæsonen, har Sønderjyderne for alvor fået gang i pointscoren, og de har således hentet fem sejre i deres seneste seks ligakampe.

Der er altså lagt op til en spændende sidste kamp i år, og vi er klar til at gå benhårdt efter sejren, så vi kan sætte et flot punktum for 2020.

Kampstart er som nævnt kl. 18.30, og du kan følge med direkte på TV2 Sport.  

Vil du tilføje lidt ekstra spænding til opgøret? I samarbejde med Beierholm kan du tippe kampens resultat og få muligheden for at vinde en fed præmie – gæt med her. 
 

rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...